COMANDĂ PARTIDA DE VÂNÂTOARE!

By 26 aprilie 2018Litere & Comp.

Coperta Partida de vanatoare

„Editura VREMEA pregătește pentru luna mai 2018 publicarea unui roman excepțional – PARTIDA DE VÂNĂTOARE de STELIAN TĂNASE.

„Partida de vânătoare” este povestea unei mari iubiri. Este apoi o intrigă politice în sferele înalte. Întrebarea cheie este – unde începe și unde se termină realitatea? Sau – unde începe și unde se termină imaginarul/ficțiunea? Totul începe cînd personajul Țumpi, o tînără de 30 de ani, după ce este părăsită, renunță să mai lucreze în publicitate pentru a scrie literatură. Brusc vrea să schimbe totul în viața ei iar scrisul este terapia perfectă. Vrea să uite. Nu vrea să fie nefericită și pune în romanul pe care începe să il scrie toate fantasmele care o bîntuie.

Povestea pe care o imaginează se complică repede pentru că atrage toți demonii aciuiți la București. Intriga politico-polițistă își face loc. Nici nu se poate altfel de vreme ce este vorba despre o încercare de lovitură militară la București, dublată de altă poveste - una amoroasa de data asta, între excelența-sa și o prea frumoasă și misterioasă femeie.”

editura vremeaNeapărat trebuie citit.

Deschidem aici o lista de precomenzi. Ne puteți scrie începînd de azi pentru a comanda exemplarul/exemplarele dorit(e). Primii 100 care vor comanda PARTIDA DE VÂNĂTOARE direct la editura Vremea vor primi cartea din primul tiraj la jumătatea lunii mai. Exemplarele sunt numerotate și toate vor avea autograful autorului. Vor fi de asemenea însoțite de DVD -uri cu episoade din serialul „București strict secret” – cu titlu gratuit. Suma care trebuie depusă pentru un exemplar este 33 RON – cu 25% mai mic decît în librării (unde costă 44 RON).”

Adresa la care trebuie să scrieți pentru a intra în posesia romanului PARTIDA DE VÂNĂTOARE este gabriela@edituravremea.ro

DESKREPORT

CITESTE SI DA MAI DEPARTE!

Spune-ți opinia, fă-te auzit!