BETTY BOOP, VREAU SĂ TE PUP!

By 9 august 2017Graffiti

betty boop 2Preferata mea a fost ( şi este de) multă vreme Betty Boop. A aparut prima dată în lume la 9 august 1930 in desenul animat „Dizzy Dishes”. Alţii se uitau după o altă BB, Brigitte Bardot. Ca să vezi! Ebetty boop 1u rămîneam la desenul animat. Betty Boop era mai sexoasă decît aţoasa şi serafica Brigitte Bardot. În plus îmi plăceau brunetele. Cu „existenţialistele” m-am înţeles totdeauna prost. Era şi un pariu. Cind toţi băieţii din liceu erau amorezaţi de fiinţe vii şi normale, eu preferam – de dragul frondei – o nălucire.

Pe Betty Boop, cu vocea ei miorlăită, tunsă scurt, cu fustiţa mini, pulpoasă, ochiosă am văzut-o prima dată într-un film de cîteva minute. Se făcea că ajungea în junglă unde era atacată de nişte sălbatici. Vocea personajului negativ era a lui Cab Calloway şi cînta, fireşte, oooooof, “ Minnie the Moocha“. Hai-di, hai-di, hai-di, hoooo! Cine nu l-a auzit!? Tip de midineta, fată simpla din vecini, fără fițe. Simpatică, haioasă cît cuprinde. Poți să o inviți la un film, la dans, la o coca-cola.

betty boop 1Îmi place la Betty Boop pentru că mereu cui naivitate în mari încurcături. E mereu fugită de acasă. etc. Trece prin toate păţaniile cu o candoare care se adaugă la vino-ncoa-ul ei natural. Cenzura – care ne păzea de moravurile americane – i-a betty boop 5făcut nenumărate afronturi, tăindu-i secvenţe şi replici. Ea, mereu cu zîmbetul pe buze. Asta da gagică ! Cu Betty Boop sigur nu te plictisești. Sunt și azi amorezat de ea la fel ca in adolescență. .

STELIAN TĂNASE

CITIȚI ȘI ȘERUIȚI

Copyright www.stelian-tanase.ro

Spune-ți opinia, fă-te auzit!