CÎT MAI REZISTĂ DRAGNEA

By 8 februarie 2017Jurnal de bord

dragnea 11Ca orice partid de tip bolșevic (PSD rămîne succesorul PCR, via FSN&Iliescu ), de cîte ori PSD are probleme interne, caută nu cauzele reale ale crizei, ci „dușmanii din afară strecturati in partid”. Inaintasul pesedistiilor, Lenin, ii dădea afara din partid pe cei care erau in dezacord cu el. Stalin ii punea la zi, după ce le inscena mari procese politice (show trials). Vremurile s-au schimbat, bolsevicii au pierdut pariul cu istoria. Dar multe metehne au rămas intacte. Una este cea cu omplotul urzit pentru distrugerea partidului, sau, eventual, de a inlocui liderul.

Traduc. Vine așa – dacă Drgnea isi simte amenințată șefia, înseamnă că Iohnanis a infiltrat in partid cozi de topor, vinzători de țară, Iude. Mirșavii acestia își dau demisia, ies in public si se desolidarizeaza de decizile sale ( in cazul de fata ordonanțele), comit și alte acte de insurburdonare si ostilitate față de Dragnea, infailibilul maxilider al IMG_5450PS. Dacă il critici pe Dragnea, dacă nu votezi cum iți dictează el, înseamna că vrei răul partidului, și trebuie să fii eliminat. Cind a fost sa fie scos Zgonea, a lansat informatia (pe surse fireste) că era agent si lucra pentru Cotroceni și ambasada americană! De fapt vina lui Zgonea era ca i-a cerut lui Dragnea sa se retraga după ce a fost condamnat. Aviz amatorilor. Regasim aici obsesia bolsevicilor cu privire al „unitatea de monolit a partidului,sstrins unit in jurul comdandatului suprem”.

Acum Dragnea incolțit vine din nou cu gogorița asta conspiraționistă. Animozitatea față de el în PSD e in crestere, autoritatea lui a scăzut dramatic in aceste zile. D-aia a ieșit la persă să ne comunice că există infiltrati in PSD. Ia identificat după pozitiile pe care le iau in partid. El incearcă să reducă la tăcere curajoșii, contestatarii lui, saii intimdeze ca sa nu fie taxați trădători .

IMG_5415Lui Dragnea ii va fi tot mai greu să-si stăpinească partidul. Pesedistii sunt după alegeri cu sacii in căruță – primari, consilieri, parlamentari. Nu stau cu mina intinsa la ușa lui să-l lingușeasca, să-i ceară un loc pe undeva, un os de ros. Așadar Dragnea nu prea mai resuseste sa ii controelze si manipuleze.Nu poate conta pe fidelitatea lor pe viitor. Asa că, trebuie să se astepte la tot mai multe critici, la pozitii divergente, la aparitia unor grupuri ostile lui, la punerea in dsicutie a deciziilor lui. In fond Dragnea pierdut pe mîna lui victoria PSD din 11 dec. Din cauza lui și a problemelor lui cu Justitia, PSD este OUT în aceste zile Are de confruntat un mare deficit de imagine și credibilitate. PSD e izolat (cu guvern cu tot) pe plan internațional.

IMG_5421Maniera dictatorială de a conduce, capriciile sale, caracterul său ranchiuonos si razbunator, felul cum pune pumnul in gură in partid cind nu ii convine ceva, sunt deja notorii. Ma intreb cit vor mai sta pesedistii (membrii de rind, militantii, establishmetul PSD) cu capul plecat in fața lui !? Cit vor mai accepta să fie călcați pe cap!? Este greu de spus. Cert e că după protestele din toata tara, Dragnea este văzut cu alți ochi chiar de proprii lui oameni- si vorbesc in cunostinta de cauză. E vazut ca unu lid care poate lau riscuri nemăsuratesi paote arunca partidul intro aventură partidul pentru interesul lui.

Zilele lui Liviu Dragnea la șefia PSD sunt numărate.

STELIAN TANASE

CIITTI SI SERUITI

Copyright www.stelian-tanase.ro

Alătură-te discuției 3 opinii publicate

 • Lucian Mihaileanu spune:

  Bineinteles ca TELEORMANEANUL s-a izolat…Crema societatii romanesti,UE si USA NU il Mai vor!Americanii,DIA ,NSA,CIA NU pot gasi teleormanul pe harta! Si e „gata ca bateria”!
  Dar problema e mult mai grava:cine o sa-i I-a locul?Grindeanu? Radulescu?Iordache?,cacofonistul de la agricultura, FiRea, Olguta nebuna cu parul rosu sau talibanul din Vaslui? PSD-ul este o groupare de semianalfabeti,hoti si parveniti! „S-a suit scroafa’n copac”
  Dragnea&Co Sint creatia PSD(FSN>PCR>PMR) si Nu invers!
  Asta este,dupa umila mea parere, problema Romaniei!

 • adrian breana spune:

  Si cate zile credeti ca va mai fi seful suprem? Va pierde inainte de a intra in inchisoare sau va renunta de buna voie, cu conditia ca partidul sa l scape de inchisoare? Nu cumva asta e targul ce l a propus?

 • krudus spune:

  Dragnea a furat voturi, un lucru extrem de grav, incalificabil.Daca era condamnat cu executare scapam de el.Niciodata nu am inteles de ce unii primesc cu suspendare iar altii, pt 5 lei furt tipic de gainar, primesc cu executare.
  In Romania cea mai mare forta o reprezinta pensionarii care il venereaza pe Dragnea, el a dat bani in plus celor cu pensii mici. Dragnea, este un taranus care invata repede din greseli si este f viclean.Usere/ul lui Mucusor Dan, doarme deja.In loc sa propuna o Lege pentru stoparea taierii padurilor, ei dau dezmintiri ca nu dorm….

Spune-ți opinia, fă-te auzit!