COLDEA, GHIȚĂ ȘI DAREA ÎN GÎT

coldeaPrimesc un comentariu, referitor articolul apărut pe blog „Dosarul Coldea va fi mușamalizat” din partea lui Albert Keller. Il repoduc integral mai jos și vă invit ca de obicei sa-l comentăm impreună.

„Pun pariu 5inci lei ca daca gheneralul Coldea ar fi fost pus sub acuzare in vederea arestarii ar fi luat calea lui Sebastian Ghita – care a fost creiat dupa chipul si asemanarea sa.
Lucrurile vor fi insa musamalizate pentru a se evita darea in git si arestarea a 95% din primatele Establishmentului politic mioritic in urma delatiunilor venite de la gheneralul de servicii.
ghita ziarecomEl s-a ales cu viloi si banet pentru trei generatii – plus dosare puse de-oparte, pentru la o adica… iar primatele cu satisfactia ca nimeni nu e mai presus de lege cu exceptia unora de la servicii, ca doar de-aia sint secrete.
Wilhelm Tell alias Klaus Iohannis a rasuflat usurat ca a scapat de un incomod care stia prea multe despre prea multi. Traian Basescu ii sugera cu sonorul la maxim de ceva timp sa scape de binomul toxic si indubitabil urmeaza sa vedem urmatorul decret prezidential cu acceptarea demisiei din motive personale a Laurei Kovesi.
„Lupul alfa” de Teleorman incurca insa lucrurile cu governul sau neascultator. Alta viata era cu Ciolos Blajinul…”

CITIȚI ȘI ȘERUIȚI

Copyright www.stelian-tanase.ro

Spune-ți opinia, fă-te auzit!