CUI ÎI E FRICĂ DE VLADIMIR PUTIN

putin 4Am ales astazi pentru rubrica „Sa stam de vorba” un scurt extras din ultima declaratie a presedintelui francez Emmanuel Macron, referitoare la relatia cu liderul rus Vladimir Putin la Washington pentru televiziunea FOXNews (cf AFP)

macronAstept ca de obicei comentariile dvs pro si contra.

„Vladimir Putin este un „om foarte puternic, un președinte foarte puternic” (…) „Cred că noi nu ar trebui niciodată să ne arătăm slabi în fața președintelui Putin. Când ești slab, el profită de acest lucru” (…) „E puternic și inteligent, dar nu trebuie să fii naiv” „Intervine peste tot, în Europa și Statele Unite, pentru a ne fragiliza democrațiile. Pentru că el crede că asta e bine pentru țara sa”(…) „El vrea o Rusie măreață. Oamenii sunt mândri de politica sa. Este extrem de dur cu minoritățile și cu adversarii săi, si are o idee despre democrație pe care nu o împărtășesc”,
CITESTE SI DA MAI DEPARTE!
DESKREPORT

Alătură-te discuției 2 opinii publicate

  • Ovidiu Loy spune:

    Nu stiu daca se poate vorbi de frica, fata de Putin. Marcon are dreptate. Interesul ìi poarta fesul si viata merge mai departe.

  • DAC spune:

    2 aspecte de notat
    1 Putin s background , agent SU. Deformatia profesionala isi spune cuvantul. Si nu e o mare descoperire.
    2 De vazut si incadrat in introducerea lui Macron la interviu. Pledeaza pt multilateralism, ca alternativa la autoritarism (embrion de dictatura)

Spune-ți opinia, fă-te auzit!