DACĂ E MARȚI E… E ALBA-IULIA

By 22 aprilie 2018Litere & Comp.

IMG_5813Miine începe o săptămînă incărcată. Două evenimente legate de promovarea a două cărți – DINASTIA (scrisă împreună cu Elena Vijulie) și NOCTURNA CU VAMPIR OPUS 1 – publicate de editura RAO.

Marți 24 aprilie voi fi la Alba-Iulia la Muzeul Principia ora,17,00 împreună cu Diana Câmpan și Valer Moga. Miercuri 25 aprilie voi fi la Cluj-Napoca – libraria LIBRARIUM, cu Ovidiu Pecican și Claudiu Turcuș.

Sera de intilniri cu cititorii a inceput in decembrie la Bucuresti. Apoi am fsot incepind cu februrie al Pitesi, Tirgoviste, Oradea, Constanta, Slatina, Bistrita…Gasiti pe blog repoarte, materilae foto si video despre aceste întîlniri. Mai avem a ne întilni de încă două ori – la Suceava ( 3 mai) și Iași (1o mai). Aici turneul nostru se încheie. Pot să spun de pe acum că a fost frumos, obositor, am întîlnit oameni deosebiți pretutindeni. A fost o onoare să îi cunosc.

DAN PAVEL – „Spre disperarea istoricilor de profesie, pe care (din păcate!) nu îi citește aproape nimeni, DINASTIA, cartea publicată de editura Rao și scrisă de Stelian Tănase și Elena Vijulie, este un colosal succes de librărie.”(TIMPUL)

IMG_4265DIANA DANIELA MACOVEI „Nocturnă cu vampir opus 1 are construcţia unei comedii negre umplută cu doze mari de dispreţ faţă de societate, justiţie şi colcăind de acţiunile de joasă speţă a celor ce deţin şi folosesc puterea în scopuri josnice, personale, coabitând cu injustiţia. Stelian Tănase îi atribuie lui Naum, pe de o parte, imaginea eroului ce a încercat să suprime nedreptatea, însă s-a lovit de un zid de răufăcători cu mai multă putere decât el. Pe de altă parte, este IMG_2555imaginea omului ce se menţine pe linia de plutire abuzând de autoironie şi făcând haz de necaz. „(…”) Nocturnă cu vampir. Opus 1 te poartă iniţial, cu gândul, la o poveste cu şi despre veşnicul mit vampiresc. Este o surpriză însă să descoperi mai mult o parodie a acestei informaţii eronate în care te poartă titlul prezentului roman. Stelian Tănase ne poartă paşii, de fapt, într-un thriller poliţist unde avem parte de o ironizare absolută a societăţii şi, mai ales, a justiţiei.( Booknation.ro )

CITEȘTE ȘI DĂ MAI DEPARTE !
DESKREPORT

Spune-ți opinia, fă-te auzit!