DESKREPORT

By 11 octombrie 2017Graffiti

deskreportIncepînd de mîine blogul stelian-tanase.ro iși apare într-un nou format si își schimbă denumirea în DESKREPORT. Firește, va aveaun aspect cu totul diferită, adus la zi. În sapte ani de la debut (2011 ) multe s-au schimbat. Au apărut foarte multe noutăți în domeniu. Cam la șase avem de a face măcar cu o inventie care schimbă aproape totul.

Ne schimbăm noi, oameni mai ales – cei care folosim toate astea ca simpli consumatori, ca utilizatori, ca producători. Peisajul on-line s-a diversificat infinit. Bill Gates spunea undeva că dacă nu ești on-line, nu esti deloc! El se referea la afaceri, dar ne putem raporta la toate domeniile.

deskreport 1DESKREPORT va fi un blog cu multă cultură, istorie, dar și cu politică la zi. Veți regăsi rubricile consacrate – Jurnal de bord, La zi, București strit secret, Graffiti, Să stăm de vorbă. Dar și lucruri noi. Ne bazăm mai mult pe imagini ca în trecut, dar textul nu va fi uitat. Răminem un blog de conținut care prețuiește informația de calitate și argumentele. Sumarul va fi mai bogat și mai divers. Să reținem această dată – 12 0ct0mbrie 2017.

STELIAN TĂNASE

CITEȘTE ȘI DĂ MAI DEPARTE!

Copyright www.stelian-tanase.ro

Alătură-te discuției 2 opinii publicate

  • Dana spune:

    Mult succes! Voi da cu siguranta un feedback. A fost pana acum unul dintre cele mai bine organizate bloguri si cu articole usor accesibile.Nu as dori sa devina ceva super incarcat a.i. sa gasesti cu greutate textul unui articol.

    • Stelian Tănase spune:

      Sper ca va fi un acces direct si fara probleme la arhive, po cuvinte cheie etc. Sper de asemenea ca popularitatea lui, oricum mare, se va consolida. Multumesc ptr mesaj. Astept reactii.

Spune-ți opinia, fă-te auzit!