DESPRE GRAȚIEREA PENALILOR

piata universitatii 2Primesc de la un prieten al blogului, dl Albert Keller din Canada, următorul mesaj,

Il reproduc in intregime și vă invit să îl comentați.

” Lupul alfa” de Teleroman s-a intors in republica cu bastonul de gheneral ascuns in izmene. Presedintelui ales Donald Trump i s-a prezentat la dinelul inaugural din DC. un grup de oameni de afaceri est europeni condus de Liviu Dragnea – comunist de omenie de dreapta. Pozele ( color ) confirma proximitatea de la masa si dansul din birlogul capitalismului in putrefactie american. Sosita in capitala cu coviltir damboviteana delegatia mioritica s-a trezit in mijlocul unei „lovituri de stat” in plina desfasurare si nu mai stia ca care-i scaparea.

Klaus Iohannis era pe baricada la Inter cu drapelul tricolor gaurit prin care se putea totusi observa o geaca prezidentiala antiglont rosie inconjrata de tembeli protectori bipezi si gloate de primate in extaz.
Palatele Cotroceni, Victoria si Casa boborului sint pe picior de razboi total. Sasul se da Wilhelm Tell cu sudistii tabaciti de Ocna ancestrala sperind sa sperie lupul cu blana oii merinos. Mira-m-as !

In final se va cadea la pace de cinci parale in spatele usilor inchise si vor fi amnistiate si gratiate numai elitele penale adica primii trei oameni in stat:
Presedintele republicii, presedintele Senatului si bine-nteles, ultimul pe lista cu voia d-voastra, presedintele camerei deputatilor.
Natiune de Penali !

CITITI SI SERUITI

Copyrght www.stelian-tanase.ro

Alătură-te discuției 3 opinii publicate

 • Adrian Manolache spune:

  Politica damboviteana cum zicea pe buna dreptate si nenea Iancu ! „Pupat toti Piata Independenti”. Bravo coane Stelica, faci progrese pe zi ce trece. Vad ca ai inteles psihologia politicianului mioritic !

 • iulia ralia spune:

  „Natiune de penali” ?????

 • iulia ralia spune:

  Blogul este ok, citesc cu atentie, interes, respect pt opinii pertinente.
  Dar aceasta corespondenta pamflet se incheie intr-o mizerie aruncata peste cei din ro.
  ……..
  Mereu ma intreb ce e de facut. Oameni cum e Cosette Chichirau se intorc si incearca sa contribuie
  cu ceva pozitiv, sa construiasca… Cu pamfletul acesta ce se poate face, valuri de greata doar.
  Et apres?

Spune-ți opinia, fă-te auzit!