DRAGNEA ÎȘI DEMASCĂ DUȘMANII !

dragnea 11Aseara Liviu Dragnea s-a dus la o televiziune de știri fraternă ca să vorbeasca in direct si sa strice tuturor o frumoasa seară de duminică. Simțindu-se ca acasă, a avut o revelație. Citez – „Transmit şi acum. Nu o să cedez! Totul vine de la George Soros. Tot acest rău. E o campanie începută din februarie 2016 împotriva mea şi a PSD. E bine concertată, bine organizată şi finanţată. Nu pot opri creşterea popularităţii PSD şi a actului de guvernare. Măsurile de guvernare produc efecte. Vor doar să mă înlăture pe mine şi să distrugă PSD. E o chestiune foarte organizată şi se vede cu ochiul liber.” Exact, nici mai mult, nici mai puțin. Două vorbe trei minciuni! se spune prin zonele sărace unde e votat PSD-ul.

Declaratia e de psihanalizat si chiar de descifrat la rece, pentru că este un exercitiu de manipulare a celor care încă se mai uită în gura lui. Liviu Dragnea recurge la teoria conspirației ca să scape cu fața curată din povestea cu afacerile lui din Brazilia ( pe care le dezminte) si incursiunea ANAF la Rise Project. E la înghesuială și îi trebuie una gogonată. Așa că a băgat in discuție o diversiune, poate dă Domnul și ne uităm in altă parte.

Temele sunt – PSD amenințat de forțe din exterior, campania impotriva sa, „bine organizată şi finanţată.” E numit și un adversar fantomă de mare anvergură – George Soros,(nu cred să fi auzit de un anume Liviu Dragnea). Firește, fără probe și fără să amintească vreun fapt concret. „Vor doar să mă înlăture pe mine şi să distrugă PSD”. El speră spunins asta să stringa în jurul lui partidul, să-și lege soarta de PSD. La începutul interventiei declara patetic „Transmit şi acum. Nu o să cedez !”. Ca o dama amenințată cu un viol. Vine asa- Cade el, cade și PSD-ul. Pe scurt – Dai în mine, dai in tine, dai in fabrici și uzine! se zicea cindva. E un discurs propagandistic care nu-și bate deloc capul cu adevărul. Ați urmărit un scheci.

STELIAN TĂNASE

CITESTE SI SERUIEȘTE

Copyright www.stelian-tanase.ro

.

 

Spune-ți opinia, fă-te auzit!