DRAGNEA NU ARE DOXĂ, E SĂRĂCUȚ

dragnea 11„Să stăm de vorba” Am ales pentru rubrica noastra, un fragment din comentariul lui Cristian Tudor Popescu făcut aseară live la DIGI 24.
Aștept ca de obicei comentariile dvs. .
„Dl. Dragnea poate să spună multe lucruri. O să ne amintim de perioada asta cu rușine. Faptul că acest ins – a putut să fie vreme de câteva luni – să treacă drept persoana cea mai puternică din România, că a putut câștiga alegerile cu acel scor, cu partidul lui… nu că le-a câștigat PSD…PSD a câștigat toate alegerile. N-a pierdut niciodată la nivel de partid. A pierdut la nivel de preşedinție. Nu e o noutate că PSD a câștigat”. (…)
„Faptul că partidul a decăzut în asemenea măsură încât să pună în frunte un frizer al neantului. Uitați-vă puțin la el. cristian tudor popescuOmul ăsta a vehiculat tot felul de prefabricate verbale. N-a spus un singur lucru închegat, cu cap și coadă, profesionist în economie, în politică. Năzbâtii de genul: mor de gât cu Soros – una dintre cele mai aberante retorici ale unui om politic. E un politician de liga a doua, chiar a treia. Nu interesează ce spune Dragnea. Uitați-vă cum încearcă să mimeze politicianul de rasă. Ați văzut cum trăiește din colțul gurii, din mustată. Tot timpul e relaxat… Ce răspunsuri pe care le consideră inteligente dă. A spus: Dacă e nevoie, plec și din țară, dacă sunt cuiul lui Pepelea. Câtă minte să ai, să le spui votanților, care s-au dus cu speranța că o să le dea Dragnea un salariu, o pensie, o icră, o proteină și tu vii și faci glume acum? O astfel de glumă o faci când e pălălaia cât Casa Scânteii. Mai ales că îl are pe unul din prietenii lui, Sebi, care deja a plecat și îl așteaptă. Omul nu are doxă. E sărăcuţ”,
CITEȘTE ȘI DĂ MAI DEPARTE

Alătură-te discuției 1 opinie publicată până acum

  • Dana spune:

    Nu putem vorbi despre alegerile castigate de catre PSD decat intr-un context mai larg. Este adevarat, Dragnea s-a priceput „sa unga rotitele” in campanie dar, printre aceste rotite au existat si doua foarte importanta: Ponta si opozitia. Ponta a ramas in constiinta electoratului cu o guvernare foarte buna (prin Ioana Petrescu care s-a opus FMI, reducere TVA la alimente, buna colectare, etc.) iar opozitia a aratat o incompetenta sigura (prin PNL) si imaturitate (prin USR). Asa a castigat Dragnea alegerile. S-a priceput sa se foloseasca de omeni dar, nu s-a priceput mai apoi sa administreze sisteme si fluxuri.
    Domului CTP as dori sa-i spun (caci s-a legat de gospodinele peste 50 de ani) ca sunt multe gospodine in Romania care se pricep mai bine la administrat bugete decat 98% dintre oamenii partidelor caci, au facut foarte multi ani cate trei feluri de mancare din mai nimic si nu si-au dus familiile in faliment. Nu mai pun la socoteala ca armata de azi se bazeaza pe gospodine (care fie au facut armata fiind studente, fie au fost prinse in vechile activitati PTAP) si rezervisti.
    Pun ramasag ca daca aduna domnul CTP toate gospodinele din Romania si toti tinerii fara armata dandu- le cate o arma in mana sa traga cu ea la tinta, gospodinele vor castiga detasat!

Spune-ți opinia, fă-te auzit!