ELENA UDREA & ALINA BICA NE SCRIU DIN COSTA RICA

udrea elenaAm ales astazi pentru rubrica „Să stăm de vorbă” un extras din replica pe care Elene Udrea o dă pe pagina sa de facebook, după ce „Diario Extra” a publicat un text- „Românii fugari aleg Costa Rica drept refugiu”. Si nu e singura – Alina Bica e de asemena pomenita in articol. Replica Elenei Udrea – mereu cu vorbele la ea – este trimis pe direcția București. Pe scurt telenovela continuă.
Astept ca de obicei comentariile dvs pro si contra.

„Ma intreb ce urmeaza? Or sa trimita pe cineva cu neurotoxina, dupa modelul incercarii de asasinat de la Londra din martie, impotriva fostului spion rus Serghei Skripal, refugiat acolo?


Aceasta actiune a Securitatii din Romania in Costa Rica nu face decat sa imi intareasca argumentele hartuirii si abuzurilor la care sunt supusa de trei ani de Coldea, Kovesi si toti cei care au slujit si slujesc acest Sistem de putere ilegala si abuziva.

Abuzuri care m-au determinat sa aleg sa cer protectie internationala intr-un stat care are un respect real, o legislatie adecvata si coerenta si o solida practica in ceea ce priveste respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului.”

DESKREPORT

Spune-ți opinia, fă-te auzit!