GOLANII CU BANI ŞI DAMELE LOR

Văd că v-a interesat profilul golanului cu bani, beizadelei, de săptămîna trecută. Zic să continuăm investigaţia în această lume fals strălucitoare. Golanii cu banii au în dotare perechea potrivită. Cînd românaşii se agită să se îmbogăţească peste noapte devin ţepari, escroci, cartofori, Cicikovi balcanici. Chiar dacă fac parale prostind pe unul si pe altul, delapidînd, falsificând licitaţii, şpăguind în dreapta şi în stînga, ştaiful lor rămîne cel al unor parveniţi needucaţi. Sunt un amestec de mafioţi şi cuţitari cu securişti şi contrabandişti. Devin mincinoşi sadea, mint cum respiră şi invers.

Eh, în jurul lor găsim amantele, secretarele, mătuşile, cumnaţii, copiii. În plus, bravele neveste – la prima generaţie la oraş, încălţate alaltăieri – care se chinuie din greu să meargă pe toace. Sunt clientele saloanelor de masaj. Ele sunt partenerele de sex ale diversilor antrenori de fitness şi trăiesc drame existenţiale, întrebîndu-se dacă nu îl arestează pe bărbată-su său, Doamne fereşte, sau nu e prinsă în flagrant cu şoferul. Sunt şi astea nişte spaime, recunoaşteţi. Ca orice barosan care are un ban, îşi trage un Merţan baban, şi pune mîna pe o gagică miştocuţă de pică! Lasa nevasta, dama kitsch absolută, semianalfabetă, pretenţioasă şi gîscă.

O lume de ţoape, nefrecventabilă. Aici se trăieşte într-o indiferenţă şi lene imemoriale, de unde nu le va scoate nimic, niciodată. Nevestele apar uneori la ocazii, cînd cere protocolul, atîrnînd 5 kg în plus din cauza hainei de blană, a bijuteriilor, rujului şi fardului gros. De la replica unei asemenea dudui, al cărui soţ are milioane în cont, m-am stricat de rîs rămînd cu gura strîmbă. Am avut nevoie 30 de zile de îngrijire medicală. Să-mi fie învăţatură de minte şi să nu mă mai apropii la 1 km de o dama care si-a turnat 1 kg de parfum Channel 5 pe fizicul dumisale.

 

Spune-ți opinia, fă-te auzit!