ION ILIESCU ȘI-A AMINTIT

ion iliescu 1Ion Iliescu si-a amintit ca este inca e om politic și că ar avea ceva de spusspre proteste. La Mediafax a declarat cu subiect și predicat diverse lucruri nastrusnice, in contradictie vădită cu trecutul său de președinte al Romaniei. Ion Iliescu se bizuie pe memoria noastră scurtă. Dar s-a inselat. Ne amintim bine acel an 1990.

Ce a declarat Ion Iliescu – ( Protestul ) – ”este efectul incitării pe care a făcut-o preşedintele ţării, care în loc să joace rolul de moderator şi om al dialogului, a incitat strada şi a provocat această anarhie la care asistăm cu toţii. Este răspunderea totală a preşedintelui Iohannis şi va trebui să dea socoteală ţării pentru părăsirea rolului care îi revine prin Constituţie – să fie moderator, nu incitator”.

Perfect La mineriade nu a fostdeloc un moderator, cum pretinde azi lui Iohannis, ci incitator. Cind va da socoteală !? Bună logică, a vorbit de funie in casa spinzuratului și nu era cazul. Apropo. Cind va da socoteală pentru rolul jucat la mineriada din 13 -156 iunie 1990 !? E o intrebare.

Vă invit să comentăm impreuna – cum facem de obicei – declaratia lui Ion Iliescu.

STELIAN TANASE

CITITI SI SERUITI

Copyright www.stelian-tanase.ro

 

Alătură-te discuției 5 opinii publicate

 • gabrielsorin spune:

  Iliescu traieste in lumea lui tovaraseasca si senila. Problema este ca sunt altii mai tineri care nu vor sa inteleaga ca am evoluat !

 • 1.Chelu- si oune mana- n cap
  2. E frustrat ca nu le- a iesit mineriada si in activist ” avec peur et reproche” ca sa parafrazez expresia, in otravit cu ura si partinire, arunca vina in spinarea celui mai departe de ea, inversand albul cu negru.

 • Nu e senil, r- ar el de criminal. Nici n- am dor sa fie. Cand va fi condamnat trebuie sa stie ce i se- ntampla.

 • Tibi spune:

  A sperat ca prin oug va scapa de puscarie pt ce a facut in ’90 si ulterior.
  Si azi traim efectele anilor 1990-2004, prin care inca mare parte din tara este manipulata.

 • krudus spune:

  In 1996 cand dl. Iliescu a pierdut alegerile in fata tristei Conventii, au fost indivizi din jurul domniei sale care i/au cerut sa scoata armata in strada.Putini elitisti cunosc acest aspect, iar daca stiu tac,….e mai diplomatic\sadic, asa.Am vazut la tv o doamna in varsta care ii aplauda duminica pe studentii veniti din Timisoara la meeting, desi mizeria aceea de OUG fusese anulata, sau urma…Exact asta au facut unii si in 1990, i au aplaudat pe mineri, inclusiv distinsa Dragotescu Corina.Dupa ce au plecat minerii, vinovat de serviciu a fost doar Iliescu, ca dl Doru Maries intre timp a devenit eroul fomist/grevist, nici nu a mancat usturoi prin piata Universitatii….Revin,.Joiannis dupa ce ca isi trage case cu acte false, scoate si pieptul de oras la o manifestatie ILEGALA sa fim corecti pana la capat dar, ….. el este neamt si pe el il scuzam !…..P.S/Ce a facut Iordache si cu Dragnea este o mizerie de neconceput.Locul hotilor este doar la puscarie !

Spune-ți opinia, fă-te auzit!