iordacheCum era de asteptat in urma prostelor masive din zeci orase Florin Iordache, ministrul Justitiei si-a dat demisia azi. Liviu Dragnea&Co il sacrifică, în fine. Cariera lui de ministru e gata. Un capitol de istorie politica se încheie aici. Altele se deschid insă.

Iată declarația de presă in care a făcut anunțul său previzibil și amînat Astept comentariile dvs, ca de obicei.

„Bună ziuă. Am de făcut o declarație de presă. De când am venit la ministerul Justiției, mi-am propus și am efectuat toate demersurile legale pentru a remedia o serie de probleme existente și destul de sensibile. Așa cum ați văzut și dumneavoastră, toate inițiativele asumate sunt legale și constituționale: proiectele propuse sau aflate în dezbatere publică organizate de ministerul Justiției, iar acum sunt în dezbatere parlamentară. Cu toate acestea, pentru opinia publică nu a fost suficient, drept pentru care am hotărât să-mi înaintez demisia din funcția de ministru al Justiției. Vă mulțumesc!”,

CITITI SI SERUITI

foto www.romanialibera.ro

Alătură-te discuției 1 opinie publicată până acum

  • Dana spune:

    Multi au spus azi ca a fost o gresala si o dovada de slabiciune a PSD. Eu sunt de pare ca PSD a facut foarte bine, mai ales ca domnul Florin Iordache nu a inteles de ce a plecat! In functie de viitoarea numire imi voi da seama daca PSD a inteles ceva!

Spune-ți opinia, fă-te auzit!