MINISTRUL DE INTERNE INTERCEPTAT

carmen danIncă un subiect fierbinte pentru rubrica „Să stăm de vorbă”. In apartamentul ocupat de Carmen Dan, ministru de Interne, s-a găsit un microfon. Locuinta sa era asadar ascultată. De cine? Incă nu se stie. Asteptam un rapuns oficial. Este o înscenare, o farsă sau este chiar adevărat? Iată ce a declarat pentru Antena 3 aseară.

Astept, ca de obicei, comentariile dvs. pro si contra.

„Nu sunt un om care să se sperie ușor, mai degrabă am fost intrigată. Am sesizat Poliția Română. Mi s-a comunicat că s-a înregistrat deja un dosar penal. Mă pun la dispoziția organelor de anchetă. Violare de domiciliu și violare de viață privată sunt infracțiunile. E o locuiță închiriată. Locuiesc din vară acolo. Microfonul era instalat într-o priză de telefon. Eu nu am SPP, nu am polițiști în fața casei în care locuiesc. Ca ministru de Interne, ca membru CSAT, nu vehiculez informții secrete în spațiul privat. L-am depistat când am vrut să montez un telefon. Eu îmi doresc să nu fie implicată o structură a statului în montarea acelui dispozitiv. Mi-ar plăcea să cred că serviciul de protecție al Ministerului își face datoria. Dacă identificăm o vină și în această zonă vom lua măsurile necesare.”

CITEȘTE ȘI DĂ MAI DEPARTE !

FOTO www.aktual24.ro

DESKREPORT

Alătură-te discuției 2 opinii publicate

  • Rodica Cretu spune:

    Dacă ar fi să fac o glumă aş zice că ăsta-i comentariul meu „(/%%¤#?*)&&”%¤#ŢŢŢ” Toţi ştim, dar ne complacem în nesiguranţa nisipurilor mişcătoare ca să salvăm câţiva obraji, ofiliţi deja. Păcat. Ne vom stinge cu nostalgia unei iubiri netrăite, a unei apartenenţe refuzate la un spaţiu geografic şi spiritual. Ne uităm pe stradă încercând să distingem un ideal pe feţele trecătorilor, dar nu vedem decât fălci gata să rumege interese meschine. Şi va mai fi aşa câteva generaţii, până când un cataclism va spăla păcatul şi prostia.

  • Baba Rada spune:

    Perfect pentru vecinul meu. Singura lui fereastra deschisa este ecranul A3.

Spune-ți opinia, fă-te auzit!