NE VEDEM AZI LA LIBRĂRIA LUCEAFĂRUL

By 19 aprilie 2018Litere & Comp.

IMG_5024Ne întîlnim azi, joi 19 aprilie, ora 18,00 la Librăria Luceafarul bd Unirii nr.10 (metro stația Unirea) cu Elena Vijulie și Stelian Tănase. Vom conversa despre ce este un scriitor, ce va să zica piața de carte, ce este o editura azi, citi bani face un autor pe o carte.

Participă Irina Margareta Nistor, Dan Antonescu, Răzvan Gheorghe și mulți altii. Sunteți așteptați la povesti despre „Dinastia” – un volum-document tras deja în mai multe ediții – și thrillerul „Nocturnă cu vampir opus 1″, un succes de librărie în 2018 – ambele apărute la editura RAO.

19 aprilie afis 1DAN PAVEL – „Spre disperarea istoricilor de profesie, pe care (din păcate!) nu îi citește aproape nimeni, Dinastia, cartea publicată de editura Rao și scrisă de Stelian Tănase și Elena Vijulie, este un colosal succes de librărie.”(TIMPUL)

IRINA MARGARETA NISTOR – „În sfârşit, o carte care va putea fi ecranizată. Seamănă cu un scenariu, pe care l-am citit şi l-am aprobat. Ce mi-a plăcut în cartea lui Tănase este vocabularul. Am regăsit cu bucurie expresii uzuale pe care nu le-am mai auzit demult. Cred că a fost unul dintre cele mai frumoase cadouri de călătorie în timp. Cartea e senzuală, aş zice chiar că e de citit după 12 noaptea. În concluzie, este un fel de Bela Lugosi adus în zilele noastre“.

IMG_5034CRISTINA MANOLE „Noua apariție editorială DINASTIA (Editura RAO, 2017), scrisă la patru mîini (de Stelian Tănase n.red) cu jurnalista și realizatoarea TV Elena Vijulie, este cea mai consistentă și coerentă poveste/istorie a familiei regale. Alcătuită metodic, fără digresiuni eseistice sau de altă natură, parcursul celor patru Hohenzollerni prin România ni se pare exemplar. Ăștia au fost Regii și Reginele noastre, astea au fost sucirile istoriei. „(Observator cultural )

JEAN HARRIS – „Sexy si urban, Nocturna cu vampir este o ficțiune gotică pentru secolul al XXI-lea.”(…) „Dar cine este Naum? Imaginați-vă un tip din clasa muncitoare, un baiat de treaba care este, de obicei, șomer. Pentru o vreme inscris în Legiunea Străină franceză, acum lucreaza pentru o agenție de detectivi demna de un film al fraților Marx. Este un nihilist, un socialist mai mult decat orice altceva, un boxeur, un tip dur cu o inimă de aur, preocuparile lui principale fiind bautura si, bineinteles, femeile. Romanul incepe cam asa… In toiul noptii, exact in momentul când singura preocupare a lui Naum era cum să se distreze mai bine cu o fufa agatata la bar, primeste un telefon înfricoșător. I se spune sa părăsească apartamentul pentru a merge la o anumita adresă. Acolo găseste un cadavru tras in țeapă…”

CITEȘTE ȘI DĂ MAI DEPARTE
Copyright DESKREPORT

Spune-ți opinia, fă-te auzit!