dragnea 2La rubrica „Să stăm de vorbă” am extras azi un scurt fragment din ce a spus aseară jurnalistul Cristian Tudor Popescu despre situațía actuală a puterii. Multă lume o urmărește cu sufletul la gură și se întreabă care va fi finalul ei. Aștept comentariile dvs pro și contra, ca de obicei.

„Asistăm la sfârşitul domnului Dragnea şi la sfârşitul tentativei lui Dragnea de a fi o caricatură de Ceauşescu. A durat deci 10 luni. Ce se întâmplă acum era inevitabil (…) „Puterea lui în partid s-a diminuat considerabil. Acest domn Tudose nu a reprezentat opţiunea lui Dragnea, n-a mai fost o persoană pe care Dragnea de la bun început s-o poată controla total. Prin urmare, acum, dl Tudose, ducându-se la Iohannis azi, înainte de a discuta în interiorul PSD o criză internă a PSD, înainte de a se duce la , s-a dus la Cotroceni să discute cu Iohannis. Nu are nicio importanţă ce au cristian tudor popescudiscutat- gestul acesta înseamnă clar sfârşitul domnului Dragnea. Atunci, după ce cu mare entuziasm a dărâmat guvernul Grindeanu, domnul Dragnea a oferit urmaşului o armă pe care Tudose o utilizează cu eficienţă.

„Este vorba de faptul că nu poate să-l demită încă o dată pe premier. Nu poate nici măcar să-i ceară demisia. Membrii marcanţi au ajuns să-i ceară lui Tudose să nu-şi dea demisia. Ar fi urmat acum o cădere a partidului în sondaje reală, nu ca aceea a guvernului care a fost înscenată de o casă de sondaje fidelă partidului şi lui Dragnea. Deci, ştirbirea puterii lui Dragnea este masivă şi terminală în acest moment în clipa în care miniştrii respectivi părăsesc guvernul prin decizia lui Tudose. Dragnea încetează să mai fie liderul suprem care s-a vrut.”

CITEȘTE ȘI DĂ MAI DEPARTE

Copyright www.stelian.tanase. ro

Alătură-te discuției 1 opinie publicată până acum

  • Silvia Meca spune:

    Din pacate, nu cred ca va fi sfarsitul lui Dragnea. Se va mai zvarcoli vreme lunga, pentru ca-i place prea mult gustul puterii, ca sa renunte asa usor. Si inca ceva: inca are foarte multi oameni slabi si ticalosi in jur, pe care si i-a fidelizat prin posturi pentru ei si neamurile lor, si de care nu-i pasa nici cat negru sub unghie. Tot ce-si doreste el, este sa fie recunoscut drept „Daddy”! Al intregii tari, daca se poate.

Spune-ți opinia, fă-te auzit!