STATUL ROMAN SE FACE ȚĂNDĂRI

tudose cotidianul.roAm ales pentru rubrica „Sa stam de vorba”un fragment din ultima postare facuta de Traian Basescu pe pagina sa de facebook.

Astept ca de obicei comentariile dvs pro si contra.

dragnea tudose 1 „România sfâşiată de hienele din PSD. PSD este incapabil de guvernare instituţională şi a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru România. Ţara este azi aruncată în criză politică şi totală decredibilizare. Premierul Mihai Tudose, îi cere public ministrului internelor să demisioneze, dar nu-şi asumă soluţia instituţională, corectă şi constituţională prin care să ceară Preşedintelui României revocarea ministrului.

Ministrul de la interne, doamna Carmen Dan, îi răspunde public premierului că nu demisionează pentru că a fost numită de partid. Ridicol răspuns, pentru că instituţional a fost propusă pe lista guvernului de premier, votată de parlament şi numită prin decret de Preşedintele României urmare a depunerii jurământului. Aşa scrie în Constituţie. Pe fondul disputei dintre Primul Ministru şi Ministrul de Interne, Constituţia României este făcută pulbere, iar Statul Român se face ţăndări, arătând ca un stat fără reguli de guvernare, cu un tudose 333premier fără autoritate asupra membrilor guvernului, cu un guvern împărţit pe găşti.

După episodul Grindeanu, la doar câteva luni, PSD-ul lui Dragnea dă o nouă probă că este incapabil pentru guvernare. Oricum şi din interior şi din exterior, România arată ca o ţară sfâşiată de interesele găştilor din PSD. PSD a devenit un risc pentru România, inclusiv un risc de securitate.”
CITESTE SI DA MAI DEPARTE
DESKREPORT

Alătură-te discuției 5 opinii publicate

 • Dana spune:

  Un dezastru! Basescu se plange degeaba de ceea ce a creat el insusi. Pana ieri doamna Carmen Dan parea doar o numire nepotrivita. Dupa declaratia de ieri a fost mult surclasata de doamna Udrea caci, nu am auzit-o vreodata pe doamna Udrea (de la inaltimea tocurilor sau din gentile Luis Vuitton) scotand o asemenea declaratie oficiala ca o proba, admisibila in instanta, de neconstitutionalitate, abuz si stat captiv! Tudose, cu o minciunica cat o fâță, mi-e ca a prins un ditamai somnul (rațiunii)!

 • Stefan spune:

  Domnul Basescu are dreptate, sunt de aceasi parere

 • albert keller spune:

  Dl Stelian Tanase imi pare nespus de rau, dar a-l cita pe Traian Basescu este in opinia mea Blasfemie !
  Nu va aplecati inafara !
  Dusmanul asculta…

  • Stelian Tănase spune:

   Nu stii niciodata cine rosteste un lucru adevarat. Adevarul nu este numai in posesia ingerilor.

   • albert keller spune:

    Asa sa fie… eu nu sint nici inger si nici intelectual. Dar daca as fi fost inger, categoric as fi preferat sa stau departe de Basescu Traian.
    Se pare insa ca unii intelectuali mioritici au preferat sa-i ciuguleasca din palma lui Zeus. Ma bucur cu nu va numarati printre ei !

Spune-ți opinia, fă-te auzit!