TEORIA CONSPIRAȚIEI E LA MARE CĂUTARE

stone 1Un consultant politic american Roger Stone, din cercul lui Donald Trump, a venit la Bucuresti să îmbunătățească imaginea lui Liviu Dragnea. Roger Stone este consultant pentru Republicani, dreapta americană. Se plaseaza chiar la extrema acestui partid. Nu e prima data cind Dragnea apeleaza la extrema dreapta pentru a fi sfătuit și nu la stînga, deși conduce PSD partid membru al Internationalei socialiste. Din Israel și-a ales consultalți tot de la extrema dreapta, nu de la stînga, cum ar fi fost normal. Suspectă slăbiciune pe adversarii ideologici ! aș spune.
Roger Sone are citeva păreri fff pitoresti, ca sa nu zic cinice (vezi filmul documentar pe NETFLIX despre el ). 1/ Morala nu are ce căuta in politica, numai prostii sunt morali. Ei pierd mereu. Mai sustine 2/ că decit sa nu ai nicio reputatie mai bine să ai una proasta. Sustine că 3/ trebuie să obții victoria cu orice pret, cu minciuni, diversiuni, intoxicări ca principale mijloace chiar. Toate mijloacele sunt permise, numai victoria și puterea conteaza. Stone a fost implicat in destule scandaluri in USA. Acum la București, mulți s-au uitat la el ca la un oracol. Este un personaj nefrecventabil pentru că -asa cum recunoaste – dispretuiește adevărul si morala. Asta il face periculos, cred.
Ce a declarat pentru cotidianul Adevărul care l-a invitat la București ? Citez – „Soroș folosește aceste Forumuri „Open Society” pentru a răsturna guverne alese democratic. (Roger Stone a fost implicat cu firma sa in sustinera in anii 80 a mai multor dictaturi n.a.) Vrea totalitarism global. Vrea să ia libertatea oamenilor și cred că e un infractor internațional. Cred că implicarea sa în SUA, în Europa, în România, în Ungaria…urmărește să vă dea jos Guvernul și să vă aducă la un sistem mult mai rău decât era pe vremea lui Ceaușescu. „
„Soroș a finanțat insurgenți, a finanțat crearea de violențe la demonstrații pro Donald Trump. Știm asta sigur. De ce n-a fost încă arestat în SUA, nu înțeleg. Dar poate că asta se va întâmpla. Când finanțezi oameni care susțin asasinarea președintelui SUA, atunci vorbim de o infracțiune gravă. Avem dovezi absolute în finanțarea violențelor de la mitingurile lui Trump. Dl Soroș are sânge pe mâini!”
„Sunteți cei mai ascultați oameni de pe fața Pământului. Fiecare român ar trebui să știe că telefoanele și email-urile sale sunt potențial urmărite de către statul profund. Am studiat ce se întâmplă în această regiune și cred că aici, serviciile secrete au scăpat de sub control.Ascultă milioane de oameni.”Etc etc.
Roger Stone face afirmatii menite să atraga atenția. Nu produce nicio dovadă, nicio informație concretă. Ni se spun basme, auzim numai intoxicări. Daca vrei crezi, dacă nu nu, te priveste personal. Tot ce spune pleacă de la teoria conspirației. Aici în rol de conspirator sef este George Soros. Roger Stone este un expert in mistificari, calomnii, in manipulari de campanie, in prostirea electoratului. A făcut-o de multe ori. In SUA unde este o celebritate de o reputatie foarte indoielnică. Așa cum ii și place de altfel- decit nicio reputație, mai bine una proastă.
STELIAN TĂNASE
CITITI SI SERUITI
FOTO www.vox.com si www.washington.examiner.com
Copyright www.stelian-tanase.ro

Spune-ți opinia, fă-te auzit!