IMG_0417Am ale pentru rubrica „Să stăm de vorbă ” un fragment din declarația lui Cătălin Scânteie, ( cf. www.newsro) supraviețuitor al tragediei de la Clubul Colectiv din urmă cu doi ani, 30 octombrie 2015.
Astept, ca de obicei, comentariile dvs.
„In linii mari s-au schimbat câteva guverne, au dispărut câțiva oameni politici, s-au închis câteva cluburi, s-au dat câteva legi si… cam atât. Oamenii politici au reinceput să scoată capul, să fie din nou puși în funcții-cheie, unele cluburi s-au redeschis(…) legile date nu sunt respectate, mă refer la nevoile marilor arsi”(..,)
„Oamenii sistemului au reinceput să apară din cauză că au crezut că am uitat ce s-a intâmplat in urmă cu doi ani. Cum sa uităm, fratilor? Nu, nu vom uita niciodata, cum nu am uitat pe nimeni de la Revoluție incoace. (…) Vom avea grija sa nu uitam si va asigur de asta!”
„S-a revenit la anormalitatea de acum doi ani. Ceva obișnuit pentru marea majoritate a poporului. „(…) „Crede-ma, am cunoscut in ultimii doi ani de la oameni simpli la directori de companii uriașe, oameni intâlniți pe stradă, care ori au uitat de Colectiv, ori mă puneau la zid, spunând „da” ce ai căutat acolo?” sau „asta ai vrut, asta ai avut!”. Incă mai sper la o viață mai buna si o schimbare radicală a sistemulu. Încă mai sper ca măcar fiul nostru, Ștefan, sa se bucure de schimbare…”
CITESTE SI DĂ MAI DEPARTE
Copyright DESKREPORT

Spune-ți opinia, fă-te auzit!