becali 6Un corespondent al blogului care semnează MICROB imi trimite cind și cind comentarii interesante. Imediat după meciul de aseară Steaua-Sporting mi-a pasat cîteva rînduri scrise la supărare.

” După ce-am suferit umilința cu Halep care s-a făcut de ris, fiind snopita in bătaie in finala de la Cincinnati, a venit altă umilință. Am reușit 1-5 cu portughezii. Echipa lusitană a fost cea mai slabă dintre echipele calificate, toți românii și-au dorit-o la tragerea la sorți. Sporting era de bătut. Nu am văzut o echipă de speriat. Incepătorul Dică s-a confruntat cu un antrenor adevărat, cu experiență. Un meseriaș jos pălăria. Dică e bun să facă pantofii lui Becali, d-aia este și pus acolo. Gigi Becali face echipa, alege sistemul de joc, hotărăște înlocuirile, fce transferurile. Rolul lui Dică este decorativ, să zică – Să traiți, am înțeles! ignorantului intr-ale fotbalului care s-a vrut – pe milioanele lui – patronul Stelei. De data asta Dumnezeu din ceruri, la care face referire mereu ca la un cumnat, nu l-a mai ajutat. E un semn că patronul Stelei, GB, a păcătuit grav. Un drum la muntele Athos se impune, cu post și rugăciune.

halepInfrîngerea e înfrîngere, dar maniera bătăilor încasate de ai noștri în interval de citeva zile spune multe despre fibra noastră. Aia care ne lipsește. Cînd ajungem acolo sus, ne apucă diareea, ne lasa psihicul, ni se înmoaie genunchii. Nu reusim să sărim hopul! Nu este vorba de infringeri, ci de capitulări jenante. Ne facem de ris în fața lumii întregi. E tare cînd se ridică pe catarg steagul Romaniei, cind te umpli de mindrie, și te vede o lume intreagă. Dar și ce am trait aseară e un episod, cind te faci de cacao ! Nu că Halep a pierdut este marea problemă, ci maniera rușinoasă – de noncombat – în care a fost pur si simplu desființată de adversara ei, mai prost cotată in clasamentul WTA.

Cîte declarații sforăitoare nu am auzit inainte de meciul de pomină de aseară! Totul a fost ca la PCR – propagandă. Gigi Becali, Nick Dică, MM au lansat o perdea de fum ca să nu se vadă găurile din zid. Mai ales declarațiile fără nicio legatură cu realitatea ale patronului Stelei au facut impresie proastă in acest azil psihiatric care a ajuns Bucurestiul. Cel puțin daca te uiti seara la televizor asa se vede. Vorbele lui GB au fost doar o diversiune. Becali vrea să își vindă marfa si atit. Numai banii contează! vorba lui. Si noi, lăcrimăm ca prostii cînd se ridica tricolorul! Becali nu a ținut cont de asta. Spera doar la mari transferuri după meciul de aseară. hagiVisa sa il dea rapid pe Alibec cu 20 de mjiioane si sa incaseze alte 40 de la forul european. Și nașul lui de la C-ța a visat la fel, si a fost ingenunchiat umilitor la Nicosia de niște neica-nimeni. Acum vinde tot și se retrage in codrul verde cum ii stă bine românului.

Becali&Co ne-au făcut să suferim o nouă umilință. Roș-albaștrii au stricat seara tuturor deși jucau cu banii jos – pe 100.00o euro de cap, prima de joc in caz de victorie. Nu a fost destul de stimulativ pentru jucătorii Stelei prea preocupați să se prefacă toată seara că aleargă dupa minge. Vorba lui GB – puteau ciștiga cit o familie de români intr-o viață în numai 90 de minute. Dar p-astia nimic nu ii mai trezește. Tribuna părăsită de spectatori cu un sfert de ora inainte de fluierul final a fost cea mai bună imagine de aseară. Publicul a simțit dezolare, dezamăgire, amărăciune. Clovnii din lojele oficiale oare ce au simțit? Dacă nema putirința, ce mai chichirez gîlceavă ! vorba lui Anton Pann. Singurul cistig l-a avut norocosul Contra care nu mai trebuie să-și ridice fustița în public! MICROB. Să auzim de bine!”

CITIȚI ȘI SERUIȚI
Copyright www.stelian-tanase.ro

Spune-ți opinia, fă-te auzit!