UN MARE FÎS !

dragnea 11Liviu Dragnea nu se simte prea bine deși așteaptă plin de speranță decizia CCR de săptămina asta care i-ar permite să fie premier in ciuda cazierului. Asa că am putea spune – daca am crede zvonurile – că zilele lui Grindeanu in palatul Victoria sunt numărate. Dragnea iese la incălzire! Multi il așteaptă cu nerăbdare – în PSD, in massmedia, etc- că e darnic, se cunoaște.

În stil Mafia in această împrejurare – care va scoate lumea in stradă cred- își va llichida politic adversarii. Întii de toate pe cei din PSD:. Altfel, ar fi pe dos, el ar fi înlocuit de la șefia PSD. În PSD azi nu e cel mai plăcut loc din lume ca să supraviețuiesti. Ce-i mai ține in loc, în jurul lui Dragnea, este mirosul de friptură. Dar poate că dupa ce CCR se va pronuța, Victor Ponta va înceta cu declarațiile lui beliocoase. Cam vorbeste gura fara el și prea face valuri.

ponta tinarPonta nu e periculos decît prin masa de cuvinte pe care o emite zilnic. A fost de tot hazul supărarea lui că Dragnea ar conduce PSD-ul îin stil monarhic. Zău!? Eu credem că-l conduce milițienește! Monarhic, ar fi fost excelent. Dar Ponta nu are proprietatea termenilor și nu e de mirare că zice bazaconii ! Deocamdată lui Dragnea îi vine greu să-îl trimită la plimbare. Nici nu poate. Suride acru, ca și cum ar fi inghițit o lămîie, atunci cind vorbeste despre Ponta. Nu prea văd totuși ce-ar putea face Ponta fără banii siamezului său Sebastian Ghiță pe care-l desemnase succcesor, lider PSD, după ce el ar fi trecut victorios, cu arme si bagaje, la Cotroceni. Azi Giiță nu este liderul PSD cum era planificat ci un fugar pe coclauri, the most wanted man! Cel mai iinfluent om din epoca Ponta se ascunde pe undeva neavind curaj să înifrunte justiția și să-și probeze nevinovația, așa cum a amenințat de atitea ori.

tariceanu 1 medifaxIeri Calin Popescu Tăriceanu a ieșit jovial- gomos la rampă și s-a declarat șantajat de bietul Daniel Constantin, Daca așa a fost, era doar pentru presă. Se plinge de Constantin cu multă intirziere. Rolul de victimă nici nu îl prinde. E un cotoi bătrin care știe bine jocul de-a diversiunea și manipularea. Asta vrea sa spună că atit timp cît suntem amici politici, santajul se acceptă .Cind trecem la faza răfuielilor, șantajul este incrinuinat. Bravos!

De fapt ce-i mină pe ei in luptă este agenda zilei, nu neapărat statutul și legile, nici congresul ALDE din 21 aprilie. E vorba despre foncții care se distribuie in aceasta perioadă din pix. Sorin Grindeanu nu mai prididește să le împartă ca pe niște moșii proprii. Chestiunea este așadar cine propune, cine duce lista, cine-și impinge fidelii în foncțiile vacante ? Tăriceanu sau Daniel Constantin!? De aiici caftul pe viață și moarte de la colțul străzii unde activează cei doi lideri ALDE.

Liviu Dragnea a sărit opărit cînd a auzit tărășenia. O defecțiune în fanatomaticul ALDE ar cauza mare deranj in rindurule majorității parlamentare. Ce ar fi dacă Daniel Constaintin și-ar lua catrafusele și ar pleacă bosumflat prin lume !? Dacă se dă independent!? Și mai apoi îi trece prin cap lui și acoiitților lui din Parllament să pună de un partid, cum s-a mai văzut!? Cu alde Ponta și alții, care și ei așteaptă pe la colțuri să își ia revanșa împotriva lui Liviu Dragnea&Co, vinovați că nu le-au dat foncții cînd s-a făcut guvernul ! Atunci să te ții bal ! Ca să nu facem frecție la un picior de lemn, vă spun că toată povestea asta este un mare fîs!

STELIAN TĂNASE

CITIȚI ȘI ȘERUIȚi

Copyright www.stelian-tanase,.ro

Alătură-te discuției 2 opinii publicate

 • Dana spune:

  Actualii „oameni politici” pur si simplu nu merita sa mai fie analizati sau mentionati undeva! Tara noastra nu are nici Presedinte, nici Premier, nici Parlament, nici partide politice, nici institutii! Suntem in voia lui Dumnezeu, pentru cei ce cred in Dumnezeu si in haos statal (caci se mai sprijina Romania pe omul simplu) pentru cei ce nu cred in Dumnezeu!

 • Albert Keller spune:

  Se vede ca sinteti monarhist de la Washington DC pina la Tokio via London.
  Il palmuiti pe Viorel ( Ponta ) care nu va facut nimic. Trouble maker, loser si alte alea.
  Ce, daca s-a speriat de Binomul Bau Bau si a dezertat din Post de la Victoria trebuie sa-i luati capul ?!?
  E carlan tinar fara minte si acum vrea jucariile inapoi de la Lupul Alfa cel Rau de Teleorman care va dubla salariile tuturor oamenilor muncii din perimetrul carpato- danubiano-pontic.
  Viorel vrea double-double ca e milos.
  Under este renumita toleranta mioritica fata de stapinire d.le Tanase?
  Uite de ce Plesu si Liiceanu o duc bine tot timpul. Sint toleranti cu puterea oricare ar fi ea d.le…Mercedes, viloi, fleici in singe, munti de maculatura cumparata inainte de a fi tiparita la Humanitas, deplasari cu aeroplanul business class la Brussels sa dea-n git
  pe nespalatii pe dinti damboviteni.
  Fiti vigilent. Binomul Inca asculta !

Spune-ți opinia, fă-te auzit!