20190219_085004In week-end voi fi la Paris, la Salon du Livre, unde voi prezenta (luni 18 martie) volumul „Conversatii cu regele Mihai” publicat de editura Corint (ediție îngrijită de Elena Vijulie). Un proiect sponsorizat de Banca Transilvania. Mă vor acompania in aceasta aventură istoricii Adrian Cioroianu și Matei Cazacu.

Nu voi cere azil politic, așa cum visam în anii 80. Spre necazul unora mă voi întoarce la Bucuresti, măcar ca să îi enervez prin simpla prezență. Îi știu supărați de succesul peste așteptări al acestui volum care bate toate topurile în librarii în 2019. Noi să fim sănătoși!

Conversatii cu Regele Mihai I 01Pe 29 martie, voi fi la Brasov. Pe 10 aprilie ajung la Pitești, (a 3-a oară într-un an, după ce am prezentat „Dinastia”, „Nocturna cu vampir opus 1″ (editura RAO) si „Partida de vânătoare”(editura Vremea). Pe 11-12 aprilie voi fi la Arad și Timișoara. Pe 20 aprilie ne vedem la Focșani unde nu am reușit să ajung anul trecut. Program cam încărcat. După Paște, voi fi la Suceava și Sinaia. La 10 mai, de ziua regalitatii, închei turneul de promovare inceput la 4 decembrie 2018 la Ateneul român – în ciuda cererilor de a poposi și în alte orașe.

La începutul lunii mai urmează să apară romanul „Marele incendiator. Cronica unui fapt divers” ( tot la editura Corint). Începe altă poveste. „Marele incendiator” este al treilea titlu din „Seria Neagră”, cel mai ambițios proiect al autorului. Este o frescă a lumii românești după 1989. Primele doua volume „Maestro” si „Partida de vânătoare” au apărut deja. Urmează în 2020 romanul „Nud in oglinda”.

DESKREPORT

Alătură-te discuției 1 opinie publicată până acum

Spune-ți opinia, fă-te auzit!