iohannis click.roAm ale pentru rubrica „Sa stăm de vorbă” o postare de Eugen Vasiliu apărută pe pagina sa de fb, cu titlul „La final”.

Astept ca de obicei opiniile dvs pro si contra.

„Cum sa reinvie PSD, cu penibila Dancila, care adus partidul de la 46 % la 23% ??? Cum sa avansesze USR, cu ezitantul Barna, care n-a inteles ce joc asteptau de la el electotatul si UE ??? Cum sa nu plinga echilibristul Diaconu, care a cazut intre vagoanele ALDE si PRORomania ??? Cum sa nu plinga eruditul Paleologu, care trebuia sa stie de la Platon ca Republica n-are nicio legatura cu guvernarea culta si morala ???
Deci, a cistigat negrabitul Iohannis, care in campanie a vorbit zilnic despre PSD, cum vorbea Cato cel batrin despre Cartagina !!!
Si publicul l-a inteles !!! ”
DESKREPORT

Alătură-te discuției 3 opinii publicate

  • Florin Daniel spune:

    Ne-am obișnuit sa alegem raul cel mai mic. Dar de data asta Iohannis are meritul de a fi adus PSD ul la cele 23% și eu cred ca a făcut destul pentru un nou mandat de președinte. Asa cum a spus chiar el, mai este un pas pana când PSD ca deveni istorie și asta se va întâmpla peste doua săptămâni cu votul nostru.

  • vali57 spune:

    Rezultatele votului, la primul tur de scrutin, pentru prezidenţiale sunt limitele normalului la ceea ce s-a întâmplat în campania electorală şi coroborat cu maşinăriile de vot ale PNL şi PSD,cu mici excepţii.Dăncilă,a reuşit să stopeze căderea liberă a PSD,obţinând un scor aproximativ egal cu acela al partidului, obţinut în 26 mai.Este un pariu câştigat de Dăncilă,s-a calificat în finală.Dar,este o victorie amară,iar cu sigurantă după al doilea tur de scrutin,va urma o perioadă lungă de frământări, în marele PSD.Lideri şi baronii lor locali se vor devora reciproc.Iohannis,a profitat de bâlbele celor din USRPlus,mai ales prin faptul că nu au fost hotărâţi să sprijine guvernul Orban,iar voturile suplimentare au venit de la Barna.Paleologu a menţinut PMP la scorul de 5,5 %,iar Diaconu pe cel al celor de la ProRomânia şi ce a mai rămas din ALDE,adunate ,în jur de 9 %….iar restul sunt mici rămăşiţe neglijabile.La sfârşitul turului 2,aproape că sunt convins că Iohannis va obţine un scor de puţin peste 60 %,iar Dăncilă,unul sub 40%

  • Carmen Tudorancea spune:

    Oamenii tb.sa inteleaga ca votindu l pe Barna ajuta partidul .Nu tb.sa ne placa neaparat candidatul ci partidul din spatele lui fara de care nu scapam de PSD.Doar cu USR PLUS pe locul doi ne modernizam ca tara.Sunt convinsa ca tb.sa existe si un partid de stinga pt.a reprezenta saracii,pensionarii,oamenii cu mai putina scoala,dar nu cu conducatori analfabeti ca Dancila sau ticalosi ca Dragnea,Olguta,etc.Defectul PSD e selectia celor ce il conduc.Nu a reusit sa se reformeze dupa caderea lui Dragnea si a persistat in ticalosii!

Spune-ți opinia, fă-te auzit!