ACEST TRĂDĂTOR DE ȚARĂ NUMIT IOHANNIS

iohannis click.roAm ales pentru astăzi la rubrica „Să stăm de vorbă” un scurt extras din ce a spus Liviu Tit Brăiloiu, senator PSD, la un miting electoral la Murfatlar. Nu stiu dacă vorbit dupa ce a pus boticul la butoaiele de vin Murfatlar sau înainte. In plus ii amintesc că Iohannis a cistigat cu peste un milion de voturi in plus alegerile prezidentiale din 2014 in defavoarea Victor Ponta român get-beget, tot pesedist ca și vorbitorul.

tept ca de obicei comentariile dvs pro si contra

„Pe 24 noiembrie vreau sa fie o zi si mai frumoasa pentru români. Vreau sa fie ziua in care vom da uitării o pagină neagră din viața noastră si din istoria noastră, a românilor. Si anume, când acest trădător de țară, numit Iohannis, va trebui sa ne lase sa trăim liniștiți în țara noastră. Acest trădător trebuie sa plece, acest trădător trebuie sa nu mai invrăjbească românii, acest trădător trebuie să ne lase să trăim liberi și liniștiți în țara noastră.”
DESKREPORT

Alătură-te discuției 8 opinii publicate

 • vali57 spune:

  Nenea Tit ,care deţine o avere imensă,vrea să trăiască liber şi liniştit în ţara noastră ! Păi cine un-l lasă ? Iohannis,trădătorul de ţară, care a susţinut-o LCK să devină comisar şef european pe justiţie ! Poate săracul se gândeşte că odată cu schimbarea guvernului (care poate lăsa justiţia să-şi facă treaba, fără ingerinţe politice ),cineva îi ia la puricat averea …şi atunci poate avea o problemă,să nu mai trăiască liber şi liniştit.Iteresant este că,acest neica-n drum, care face parte dintr-un partid care a pus poliţia,jandarmeria şi justiţia pe butuci le transmite românilor mesaje de minimă normalitate.Trebuie să-i reamintim magnificului Tit Liviu Brăiloiu că PSD a stat în ultimi 7 ani la guvernare şi romănii a trăit în siguranţă, liniştiţi şi liberi iar baronii lor şi alţi mărunţi pliticeni şi-au umplut sarsanalele cu bani .În schimb populaţia a avut parte: de linişte (vezi 10 august şi recenetele bătăi între clanuri de interlopi) , de siguranţă şi libertate (vezi cazul de la Caracal şi altele din ţară )…şi multe,multe alte situaţi prin care România a devenit o ţară nesigură.

 • Dobrean Sabin spune:

  Nici in ruptul capului nu comentez vorbele unui idiot .Nu stiu de ce ati ales d.voastra acest citat din opera marelui politician Brailoiu , dar nici macar pentru polemica nu merge .

 • Luescher Diana spune:

  Domnule Tanase, aratati’mi, va rog, un exemplar macar de la psd’isti demn de luat in seama!… Toti sunt niste nemernici mofluzi care au adunat averi colosale, pe care nu’i intereseaza absolut deloc prosperitatea romanilor sau a Romaniei, oameni simpli, fara educatie, fara studii si fara bun simt, oameni care s’au coalizat impotriva binelui, a oamenilor cu adevarat inteligenti si competenti, oameni cu un vocabular sarac, tupeisti, vulgari si cu caractere mizerabile, oameni care s’au aciuat in acest partid ca sa poata fura si minti, nestingheriti!… Iar cind unul de’ai lor bate cimpii pentru a nu stiu cita oara, in mod sigur eu nu am ce sa comentez… chiar nu vad ce este de comentat!… PS. Nu inteleg ce cauta Birchall la psd’isti!… Va doresc toate cele bune, domnule Tanase!…

 • O.B. spune:

  Tara asta are nevoie de niste tradatori seriosi. Pana acum niciunul nu se califica. De aceea ii califica veleitarii tradarii la locul fictiv de munca, pe banii imbecililor numiti in acest scop unic cetateni.

 • Politologic, e greu de explicat de ce gândirea pesedistă nu dă nici azi semne de reflectare a realului.

 • Jenna spune:

  O mizerie umană, un gunoi fără margini, o zdreanță psdistă

 • DianaM spune:

  Si eu imi doresc acelasi lucru petru 24 noiembrie, sa fie cea mai frumoasa zi pentru romani sa sa fie reales presedintele Iohannis, sa le mai dam o lectie acestor psd-isti care trebuie sa ajunga la cosul de gunoi al istoriei noastre recente. Acest domn nu s-a facut cunoscut decat prin gesturi obscene si scandaluri, persoana de foarte proasta calitate, ce conteaza ce vrea dansul ?!

 • Diana cn spune:

  Iata au trecut 6 luni iar euro a fost dus la 5 lei Economia este in groapa dar ordonantele date de her klaus ii tine la adapost pe hotii care guvernereaza si fura in mare veselie Niste hoti in frunte cu hotul suprem geambas de copii romani care a facut avere pe spinarea lor fiind vanduti la organe

Spune-ți opinia, fă-te auzit!