AGENDA INFRACTORILOR ȘI GUVERNUL

ciolacu 1Am ales azi pentru rubrica „Să stăm de vorbă” un scurt fragment din ce a spus Raluca Turcan la B1TV. Este o punere la punct a numitului Marcel Ciolacu care s-a lăudat că nu va face guvern cu PNL. Hazul situației constă în faptul ca nu a invitat nimeni PSD-ul să formeze un guvern cu PNL. Asta ar mai lipsi! PNL ar face cea mai mare prostie din istoria sa- una sinucigașă politic – dacă s-ar alia într-o formă sau alta cu PSD. Am Avut aceeasi părere si am scris aici vehement contra, cind s-a format USL-ul lui Ponta&Antonescu. Ciolacu vorbește de unul singur ca să tot nu îl aude nimeni.

În ce priveste ce a spus Raluca Turcan chestiunea este să se țină de cuvînt, sa nu spună povești electorale ca să mai adune cîteva voturi pentru 6 decembrie. Pe scurt- orice apropiere a liberalilor de PSD este toxică.

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro și contra.

turcan 331„Nimeni nu l-a chemat pe Marcel Ciolacu la guvernare și nici nu îl va chema atât timp cât PNL va asigura guvernarea României. O spun foarte apăsat pentru că, în momentul de față, orice colaborare cu PSD este exclusă. Domnul Ciolacu, din fericire pentru oamenii serioși din țara asta, a dovedit că aproape fiecare enunț pe care îl face în spațiul public are rațiuni electorale. Pentru mobilizarea electoratului PSD dă bine să te dezici de PNL. Nu l-a chemat nimeni din PNL la guvernare, dimpotrivă, noi trebuie să ținem România departe de PSD în instituții fundamentale, mai ales în Parlamentul României. „(…) ”PSD a dovedit că are un comportament irațional și nu aș vrea să mai trăiesc în viitorul mandat momente din acelea în care agenda guvernamentală să fie controlată de agenda infractorilor, în care agenda parlamentară să fie dominată de interesele celor care încalcă legea, în care singurele preocupări să fie de control și subjugare a instituțiilor statului.”

DESKREPORT

Alătură-te discuției 6 opinii publicate

 • baltatescu vasile spune:

  Nimeni nu a invitat PSD la guvernare dar pt investire un guvern are nevoie de un vot in Parlament .Daca PNLnu are o majoritate favorabila in Parlament poate guverna ? Nu vreau PSD la guvernare dar nici PNL cu Orban ! Ciolos va fi viitorul Prim Ministru , vremea PNL a apus , la fel ca si a lui Iohannis, , va fi o simpla anexa la Cotroceni !

 • Irina spune:

  Offf, traim de 30 de ani in teatrul lui Caragiale. Cand vom reusi oare sa ne smulgem din ghearele prostiei, coruptiei si minciunii??????

 • Dan Nicolescu spune:

  Sint foarte sceptic privind vointa electoratului roman de a-si vedea tara in sfirsit lecuita de sechelel comunismului si de puterea hotilor, timpitilor, needucatilor si mincinosilor.
  Nu vad perspecitva unei majoritati solide si de durata de dreapta sau centru-dreapta in viitorul parlament, capabila sa modifice constituita, sa de de pamint cu legile strimbe, sa scape Romania de actualul statut alCurtii Constitutionala se al Aocatului Poporului si, mai ales sa ofere tuturor CERTITUDINEA UNEI STABILITATI LEGALE SI FISCALE.
  Asa ca …ginditi-va bine, dragi cititori al blogului dlui Tanase. Trebuie sa iesiti la vot in numar cit mai mare si sa nu votati altceva decit PNL sau USR-PLUS

 • Marculescu Paula spune:

  Ahh, aici este despre Ciolacu si RALUCA.!!…Nimic de zis. Saraca Romanie !!! Este adevarat ca alte ziceri nu ai de unde lua…..toti o apa si-un pamant.Prostii sunt la snop.

 • Elena Popa spune:

  Să sperăm că vor putea să țină PSD departe pentru mult timp. Eu când am văzut ce s-a întâmplat după guvernul Ciolos.. Practic le-a pus covorul roșu. Cam așa a fost și după CDR.
  Cât despre infractori, în 30 de ani am constatat că Dumnezeu a fost darnic cu toate partidele.

 • P.Ben. spune:

  Da….si sa vezi ce o sa izbaveasca neamul romanesc Raluca …mare om politic ..ce mai !!! Aia de la PSD hoți si nenorociți ăstia cu Raluca in frunte „curați „si foarte bine „intenționați „!!Sa va ia dracu pe toți!!

Spune-ți opinia, fă-te auzit!