BĂSESCU – AM SERVICIU LA BRUXELLES

basescu  discursAm ales pentru azi la rubrica „Să stăm de vorbă” un escurt extras din ce a spus pe toate televiziunile Traian Băsescu. Aseară cum-necum a luat caimacul teve. A apărut la fix, cînd toata lumea era prezentă in fața micilor ecrane, sa afle rezultatul. Parcă el era cistigătorul nu Nicușor Dan, pe care l-a sabotat. Se plinge acum de televiziuni. Dar cine a fost in fiecare seară pe toate televiziunile, în prime-time ? Băsescu! Se mai leagă și de Firea ca să faca uitat că a servit-o copios cu candidatura lui. Și tot nu a ieșit! Aici e aici! Bucuresteanul le-a încurcat jocurile pentru că s-a săturat – și nu numai de Firea dar și de Băsescu alias Petrov. Combinatia operativă care trebuia s-o impuna pe Firea nu a reușit.

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro si contra.

„Oricum, bine că a plecat doamna de la Voluntari. Şi câţi bani a dat pe publicitate. În orice caz, despre experienţa mea de campanie, vreau să vă spun că în 2009 am avut toate trusturile de presă împotriva mea, dar niciun trust de presă ostil nu şi-a permis să nu transmită conferinţele de presă şi făceam zilnic. La aceste alegeri am văzut ce poate face banul din televiziuni. Să nu îmi preia nicio conferinţă de presă, nu am mai văzut aşa ceva. Iar celor care mă chemau ca să facă audienţă, îi rog să uite numărul meu de telefon. Dragii mei, cam asta e mica mea poveste. Trebuie să mă duc să îmi fac valiza că eu am serviciu la Bruxelles…”

DESKREPORT

Alătură-te discuției 1 opinie publicată până acum

  • Rodica Cretu spune:

    Cred ca s-a transcris gresit ” am servicii la Bruxelles” , sper ca domnul Basescu sa aiba acelasi spirit de umor. Veoiam sa fac un comentariu apropos de mahalaua numararii voturilor. Eu gasesc ca cei alesi si cei invinsi sunt mult mai eleganti decat mentorii lor pentru ca nu-si ridica fustele si nici nu-si deschid fermoarele prohabului. Este un pas inainte fata de politica argatilor, care, cu ochiul sau cu camera, spioneaza casele, intimitatea altora, speculand apoi.

Spune-ți opinia, fă-te auzit!