CABINA DE PLAJĂ ȘI CEA DE VOT

By 26 septembrie 2020Să stăm de vorbă

cristian tudor popescu 1Am ales pentru azi la rubrica „Să stăm de vorbă”un scurt extras din ce a spus aseara Cristian Tudor Popescu la DIGI 24.

Comentariul meu – Dupa ce toata vara, in fiecare weekend macar 100 000 de români s-au exilat pe nisipul fierbinte (fără măsti si distantare socială) între Mamaia si Vama Veche, de ce ar fi mai nerecomandat să intre aceiasi miine intr-o sectie de votare. S-au frecat unii de altii, și-au inghit reciproc respiratiile, si-au pasat discret virusul. Au riscat mult să se infecteze de coronavirus 19 pe ei si pe cei din jur. Nu a păsat nimănui. Asa că, dragilor, purcedeti miine la urne. Riscul de a vă infesta e infinit mai mic. Aproape zero. Merge și berea înainte sau după vot. Cool!

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro si contra

„Mă gândesc dacă îi va speria pe cei care au fost în concediu la mare în această vară, nu numai în România, ci și în alte părți. Dar în România – am văzut cu toții ce a fost acolo și consecințele se văd acum, în rata aceasta de infectare de 1.500, 1.600, 1.700 pe zi. O logică simplă ne spune că nu poate fi mai rău în secția de votare decât pe plajă la mare”,(…) .

Sigur că există o probabilitate să te infectezi oriunde în acest moment, în această lume. Dar evident e mult mai mică la secția de votare decât în supermarket, la serviciu – oamenii ăștia se duc la serviciu, nu? Nu cred că este mai mare probabilitatea de infectare la secția de votare decât la slujbă, unde te duci și respecți niște reguli”,

DESKREPORT

Spune-ți opinia, fă-te auzit!