CCR – CUIBUIȘOR DE NEBUNII, CA WC-UL DE HÎRTII

IMG_0758Așadar Constituția nu va fi modificată cf rezultatului referendumului. Ce dacă peste 6 milioane au votat într-un sens. CCR vrea neapărat să meargă în sensul opus. O mînă de judecatori. Amnistia și grațierea nu pot fi interzise. Înseamnă ca s-a dat liber la furat ? Așa au înțeles unii hotărîrea CCR de ieri. Un aspect. A căzut greu această hotărire, a lăsat multă lume consternată…Cauza deciziei CCR – referendumul nu a fost inghițit de gașca lui Dragnea, uin die hard. Aceștia au jucat cartea CCR, care e plină de slugi pesediste, de inși obedienți, agățați de pulpana puterii.

Alt aspect – întrebările puse la referendumul capului de locuitor au fost confuze. Nu știu cine le-a scris, dar de ințeles puțini le-au înțeles, dacă era ceva de înțeles…Nu și-a bătut nimeni capul să le citească, cred că nici Iohannis. Nu s-a votat DA ca răspuns la cele doua întrebări. S-a votat pro-Iohannis, anti Dragnea, anti PSD. A fost o bulibășeală și o înghesuială ca niciodată la urne. Lumea s-a răcorit și l-a scos din ghete pe Dragnea și partidul său. Motive – ordonanța 13, atacurile la justiție și statul de drept, represaliile din Piața Victoriei din 10 august 2018.

Nici ideea de referendum nu e bună. Au fost atîtea referendumuri aiurea. De obicei se răspunde cu DA. Vezi cele două din 1866. Cele organizate de mareșalul Antonescu. Cel organizat de Ceaușescu. După 1990 politicieni ne-au chemat la referendum manipulativ, in diferite scopuri, toate legate de puterea lor. A fost folosit ca o ghioagă impotriva adversarilor. Pe mine democrația directa nu mă mulțumește, mi se pare plină de pericole. Dacă îi trece cuiva prin cap sa ceară să fie interzise partidele si parlamentul și ar face referendum întrebînd populația dacă e curtea constituionalade acord. Ce rezultat credeți că ar da? Cum credeți că ar vota poporul dacă ar fi întrebat dacă vrea introducerea pedepsei cu moartea?

CCR e mai tare decit CC PCR. Membrii ei sunt niște politruci. Acești judecători au sfidat rezultatul referendumului, poporul nu mai e suveran. Gașca asta se crede indrepțită să ne spună ce avem voie și ce nu avem voie facem. La fel președintelui, guvernului si parlamentului… E un comportament extrem de abuziv, dincolo spiritul legii. Tovarășii se cred semizei! Dacă ar da hotărîri in mod imparțial ar fi o chestie, dar o fac în folosul cuiva anume, sunt părtinitori. Măsluiesc cărțile, trișează. De regulă joaca pentru Dragnea&Co.

Nu-mi fac griji prea mari totuși, Cind se va schimba puterea, vor face la fel, dar în slujba celor care o vor deține după 2o20. Au prea multe schelete în dulap si prea multe privilegii de apărat. Suflete de slugă, de activiști mărunți de partid, mereu la ordin. Ei nu sunt niște somități alea magistraturii, nici judecători independenți cu cariere făcute în afara politicii, in tribunale. Ei au trecut pe la partid și s-au trezit cu aceste sinecuri pentru care s-au vîndut pe culoarele politicii și Serviciilor. Au fost răsplătiți, dar trebuie să slugărească.

Nu poți avea încredere in niciunul din verdictele date de acest CCR. Toate hotărîrile sunt viciate și conjuncturale. Date pentru un lider, un partid, o împrejurare. Una din misiunile CCR-ului în viitor este revizuirea hotărîrilor date între 2016-2020. O gașcă de năimiți, pe salarii babane, cu pensii speciale uriașe nu se mai sătura înghițind bugete. Legea CCR trebuie revizuită. Iar acești așa-zisi judecători și-ar putea da demisia în bloc….De ce nu!?

STELIAN TĂNASE

DESKREPORT

Alătură-te discuției 3 opinii publicate

 • Magda spune:

  Cuibușor de nebuni mai degrabă. Atâta timp când politicul numește oameni în funcții nu vom avea decât slugi în slujba stăpânului care le asigura protecția și privilegiile. Justiția nu a fost și nu va fi independenta.

 • Adrian spune:

  Nu. Hotărât nu. Niciodată România securistă nu a fost mai integră, deci mai unită. Asta este ceva ce mă bucură, pentru că am de lucru. Și nu ca aparența acestor nefericiți, ca să nu mă repet, amărâți, care nici măcar nu vor să știe ce roluri interpretează.
  Chestie de naturalețe. Ca a mea, nu?
  Mă bucur enorm, dragii mei, că vă văd iarăși în formă și pregătiți să faceți ce știți voi mai bine. Să fiți întocmai ca minorii, adică români care valorizează viața lor în aur.
  CCR? Dl Tănase nici măcar nu știe câtă dreptate are, când îi numește pe numele lor, adevărate, de revoluționari.
  Da.

 • Ion spune:

  Slugi, obedienti, politruci, semizei, activisti, naimiti, triseaza, abuzeaza, masluiesc …..
  Mai sunt cuvinte in DEX din aceeasi categorie care, intr-adevar, nu au instructiuni de argumentare, sunt numai explicate. Ce sa-i faci, un dictionar cu lacune!

Spune-ți opinia, fă-te auzit!