CE E SCRIS ȘI PENTRU NOI

By 10 octombrie 2018Litere & Comp.

IMG_1116Pe scurt prima parte a campaniei de promovare a romanului apărut la editura Vremea „Partida de vânătoare”s-a incheiat în ultimul week-end. A fost așadar Bucuresti, dubla lansare – la libraria Humanitas din bd Elisabeta )(cu Carmen Musat, Octavian Soviany si Silvia Colfescu ) si apoi la Bookfest ( cu Bedros Horasangian, Cristian Teodorescu, din nou Silvia Colfescu). Apoi Pitesti, Tulcea, Ploiesti, Suceava. Au apărut între timp cronici elogioase despre roman. Cartea a dispărut repede din librarii, cererea este pe măsură.

Am pornit prin țara cu „Partida de vânătoare” așa cum am făcut în primăvară, cînd am prezentat „Dinastia”si thriller-ul „Nocturnă cu vampir IMG_8588opus1″ ( apărute la editura RAO). Am fost în toate provinciile istorice. In total m-am intilnit cu cititorii din 15 orașe. De ce fac asta? E singura manieră de a-ți promova cărțile și de a ajunge cumva la cititori. Altfel, cărțile sunt condamnate să zacă în praful de pe rafturile librăriilor unde și așa nu prea mai intră lumea. Întrebare – Cînd ați intrat ultima dată într-o librărie și ați cumpărat o carte? În acest secol sau in cel răposat, al XX-lea ?

IMG_0945Ce se anunță? Două lucruri 1/ lansarea noii mele cărți „Convorbiri cu regele Mihai” (la editura Corint) a cărei corectură am terminat-o duminică tirziu. Cartea va apărea în această toamnă. Editura pregătește (și bine face) campania de precomenzi. Trailerul este deja gata pentru a fi ridicat pe youtube. A început numărătoarea inversă. Este al 25-lea titlu pe care îl public. Punctul doi – turneul de promovare cu romanul „Partida de vânătoare” continuă. Vin la rînd alte orașe. Să văd în cîte pot să ajung într-un interval de timp relativ scurt, jumătatea lui octombrie/noiembrie. În rest- cînd mai găsesc timp – scriu un roman pentru anul 2020 ( parte din Seria neagră – cu Maestro, Partida de vănătoare).

***PARTIDA DE VÂNĂTOARE de Stelian Tănase, a apărut in anul 2018 la editura VREMEA. Este romanul românesc cel mai de succes in acest an. Succes de librărie, succes de critică. Il găsiți cu discount pe on-line la elefant.ro eMAG, librarie.net libraronline.ro edituravremea.ro De asemenea mai puteți cumpăra PARTIDA DE VÂNĂTOARE în librăriile Humanitas, CLB (Centrul de librării București), Alexandria si Carturesti.

***Gasiti volumul DINASTIA on-line pe raobooks.com librariarao@rao.ro sau eMAG.ro elefant.ro diverta.ro librarieonline.ro. librarie.net.

De asemenea in lanturile de librarii Humanitas, in cele ale Centrului de librarii Bucuresti, Infomedia, Librex, Alexandria, Diverta, si in benzinariile OMV.

DESKREPORT

 

Spune-ți opinia, fă-te auzit!