CE ESTE UN BEST-SELLER

20190601_191039„Azi am fost la Cărturești să cumpăr cartea. Și…ce să vezi? N-o mai aveau. Am fost trecută pe o listă de rezervare și voi fi anunțată atunci când o vor avea. Înaintea mea, altcineva tocmai întreba despre aceeași carte. Cam așa stă treaba cu Repertoarul amorului. Cititorii și-o smulg din mână.” ne-a scris Mihaela Murelatos, ieri. Asta-mi aduce aminte de vremurile cind stateam la coada la carne ore in sir. Dar asteptam și la cărți cind se dădeau pe sub mină. De data asta fenomenul se intimpla cu „Repertoarul amorului. 69 de povesti de dragoste din istoria lumii” lansat la 1 iunie 2018 la Bookfest.

Ieri Andrei Ruse, curajosul director al editurii Hyperliteratura,cea care a publicat cartea, a făcut următorul anunț –

20190601_182438” În urma cererilor uriașe ale cititorilor și librăriilor, astăzi am trimis la tipografie o comandă pentru un nou tiraj din „Repertoarul amorului – 69 de povești de dragoste din istoria lumii”, de Stelian 20190601_090543Tanase, de nu mai puțin de 5.000 de exemplare!

Este al patrulea tiraj al cărții „Repertoarul amorului”, care în total, însumează 8.000 de exemplare printate. Și asta la nici trei luni complete de la apariție. Este un record atât al vânzărilor, cât și al producției pentru editura Hyperliteratura, iar titlul intră în topul best-seller-urilor românești pe 2019.”

Clar? Clar! Un amic cu umor care-mi dă de obicei vești proaste, mi-a zis aseară by phone – după ce m-a felicitat – „Ți-ai mai făcut o serie de dușmani, Stelule. Parcă nu aveai și așa destui să te muște de cur!?”. Așa să fie! Le mulțumesc și mă rog să-i aibă Dumnezeu în pază pe dușmani, pe cei care-mi poartă sîmbetele. Ei mă țin treaz! îi spun amicului. Renunțam de mult dacă nu se ocupau ei să eșuez. Aferim! face el bucuros și închide.

*** Găsiți „Repertoarul amorului” – cu discount – pe on-line la elefant.ro, carturesti.ro libris.ro librarie.net hyperliteratura.ro, humanitas.ro. De asemenea la raft in librariile Carturesti si Humanitas din toata tara.

ST


DESKREPORT

Alătură-te discuției 1 opinie publicată până acum

Spune-ți opinia, fă-te auzit!