CE SE ÎNTÎMPLĂ CU „REPERTOARUL AMORULUI”?

repertoarul amoruluiLuni 5 august editura Hyperliteratura trimite la tipar o noua editie a volumului „Repertoarul amorului”. Lansat la 1 iunie 2018, la Bookfest, cartea se bucură de un mare succes atît în librării cît și on-line. Mulțimea cererilor a făcut necesară imprimarea unei noi ediții. Are o noua copertă, de culoare roșie, distinctă de prima ediție (albă). I s-a făcut o corectură atentă și a suferit o revizuie sumară a textului.

Anticipez că multi vor dori să dețină ambele ediții. Un librar îmi spunea zilele trecute că este cartea verii. Cititorii au preferat-o în mare măsură în raport cu alte titluri din cauza temei, cred. Sper sincer că la toamna vinzările să meargă la fel de bine și să fim nevoiți să tragem a treia ediție. De ce nu!? „Repertoarul amorului” e o carte de cursă lungă.

20190601_090543Întrebare – Unde se găsește „Repertoarul amorului”? Intîi în rețeaua librăriilor Cărturești. Amintesc că la București sunt nu mai puțin de 11 librării Cărturesti plasate în toate zonele Capitalei. Găsiți librării Cărturești în mai toate orașele mari din țară. Toate au stocuri din „Repertoarul amorului” – Ploiești, Cluj (două), Timișoara, Constanța, Suceava, Iași, Brașov (două), Arad, Oradea, Craiova, Baia Mare, Sibiu, Brăila. Astfel „Repertoarul amorului” iți este la îndemină cu toate secretele.

On-line cartea se găsește pe elefant,ro, estet.ro, carturesti.ro, librarie.net Căutare ușoară! Mai ales că este vorba și despre discounturi.

DESKREPORT

Spune-ți opinia, fă-te auzit!