CEARTA PE PREMIER

orban 143Am ales azi pentru rubrica „Să stăm de vorbă” citeva scurte replici la distanta dintre PNL, PSD, USRPlus. Tema disputei este – cine va da premierurl viitorului guvern? URSPlus pretinde ca Ciolos ar fi un mai bun premier decit decit Orban. Da, exista o intelegere intre USR și Plus – Barna merge la Cotroceni, iar Ciolos la palatul Victoria. Fireste daca formatiunea cistigă alegerile parlamentare.

Ludovic Orban a răspuns sec – premierul il da partidul care va cistiga alegerile. Deocamdata la locale PNL a luat 34%, iar USRplus la 7%. Pe scurt, sansele USRplus de a ciștiga alegerile sunt aproape zero.

ciolosA intervenit si Marcel Ciolacu ahtiat dupa putere ca vrabia după grăunâe. El zice ca PSD va cistiga în decembrie, ca atare el va fi premier!!! Da, vrabia Mihaia Viteazul!

Intrebareea mea e – Cine va fi premierul viitorului Guvern ?

Astept ca de obicei comentariile dvs. pro și cont

ciolacuUSRplus ” Dacian Cioloş e omul mai mult decât potrivit pentru a conduce viitorul Guvern”.

PNL – Premierul este desemnat de partidul care câștigă alegerile” – Orban,

PSD – „Să rămână scris! Orban, 24 octombrie 2020: ” Premierul e desemnat de partidul care câștigă alegerile”. Așa este! Iar premierul va fi de la PSD! În schimb, PNL va rămâne cu traseiștii, impostorii și penalii, Ludovic!”.

DESKREPORT

Alătură-te discuției 2 opinii publicate

  • Gabi spune:

    Cred ca e firesc ca inainte de alegeri partidele sa propuna premieri, programe si chiar ministrii. In felul asta ne dam seama pe cine ar trebui sa votam si pe cine nu. Daca nu ma insel, constitutia spune ca premierul e desemnat de partidul majoritar..ori ma indoiesc ca vreun partid e in stare sa atinga 50% din voturi. Deci nu vad vreo vina la partidele care sustin diverse nume..

  • Virgil spune:

    O umbra Maior.

Spune-ți opinia, fă-te auzit!