velaAm ales azi pentru rubrica „Să stăm de vorbă” un fragment din ce a scris pe pagina sa de fb Marcel Vela, ministrul de interne. Specularea electorala a aceste mari nenorociri este o abjecție servita de politicieni cu cinism. Și nu numai în România. Priviți de exemplu spre cursa epsntru ca Casa Albă! E un fenomen de analizat. Politicienii sunt de neoprit cind este vorba cîștige/piardă o bătălia electorală Nici macar o pandemie devastatoare, de dimensiuni planetare nu îi opreste.

Intrebare – cum va influența pandemia (măsurile guvernului, atacurile opozitiei etc ) votul din 6 decembrie?

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro și contra.

”Dragi prieteni, da, înregistrăm cifre îngrijorătoare, iar în tot acest timp încă încercăm să îi convingem pe unii sau pe alţii de existenţa virusului, mai ales pe cei care cred că din această polemică punctează electoral. S-au format tabere şi suntem blamaţi sau aprobaţi. Sunt dezbateri nesfârşite despre unii de ce cred, iar despre alţii de ce nu cred. Prin căutarea unor argumente pro sau contra, nu facem altceva decât să dăm timp acestui inamic perfid şi invizibil să ia tot mai multe vieţi. Cifrele afişate ne dau fiori reci, iar acelea nu sunt doar cifre abstracte, sunt chiar vieţi omeneşti, sunt semenii noştri care, ieri, erau printre noi.

Cifrele, care marchează numărul de decese anunţate zilnic prin comunicate oficiale, au în spate familii, drame, o pierdere grea, multe lacrimi şi suferinţă. De ce nu încercăm pur şi simplu să ne sprijnim unii pe ceilalţi? De ce să aşteptăm să avem virusul în familiile noastre sau în vieţile noastre pentru a crede în existenţa sa?”
DESKREPORT

Spune-ți opinia, fă-te auzit!