CINE VREA CAPUL LUI ORBAN

orban ludovicAm ales azi pentru rubrica „Să stăm de vorbă” ce a declarat pe pagina sa de fb Costel Barbu, secretar general adjunct PNL. Cearta e în jurul pretenției USRplus de a da premierul viitorului guvern, fără a lua în calcul cine cistiga cele mai multe voturi la alegerile parlamentare. Costel Barbu este unul dintre oamenii lui Orban, aparține noului val din PNL care se indrepta spre putere. PNL trece printr-un proces accelerat de „orbanizare” ca efect a trei campanii electorale cistigate de liderul liberal. Barbu va fi deputat de Teleorman cred după alegerile din decembrie. A profitat acum de ocazie să se dea bine cu șeful suprem, binefăcătorul lui. Dincolo de aceste considerente sunt de urmărit argumentele lui. Pe scurt – țin sau nu țin!? Hai să vedem!

Aștept ca de obicei comentariile dvs. pro și contra.

„Cum, Doamne iartă-mă, să condiţionezi formarea unei alianţe guvernamentale de înlocuirea lui Ludovic Orban după alegerile parlamentare? Aş vrea să aduc doar câteva argumente pro Ludovic Orban: 1. Omul şi-a asumat nişte lucruri pe care nimeni altcineva nu a fost dispus să şi le asume şi a doborât aproape de unul singur PSD. 2. Echipa câştigătoare nu se schimbă, iar preşedintele Iohannis apreciază tot efortul făcut de acest om. 3. Este o nemernicie să pretinzi schimbarea acestui prim-ministru care a condus ţara în cele mai vitrege condiţii posibile: pandemie, criza economică globală, finanţe dezastruoase lăsate de fostul Guvern Dăncilă, stocuri strategice sanitare – 0, majoritate parlamentară ostilă, Curte Constituţională pesedizată, Avocat al Poporului ostil şi iresponsabil”

„Pentru USR-PLUS am un mesaj simplu: lăsaţi dramoletele şi nu vă mai comportaţi de parcă totul gravitează în jurul vostru. Ca să poţi să ceri, să pretinzi, trebuie mai întâi să oferi, iar voi până acum nu v-aţi asumat nimic, nu aţi oferit nimic. Aţi stat pe margine aşteptând, sperând ca noi să ne rupem gâtul. N-o să se întâmple asta! Ruşine!”, a conchis Barbu.

Alătură-te discuției 1 opinie publicată până acum

  • Georgescu Florentin spune:

    Are dreptate, usr spera ca pnl sa-si rupă gâtul, face tot posibilul pentru a se intampla asta. Lupta asta seamănă cu cea de la prezidențiale, nu au invatat nimic….

Spune-ți opinia, fă-te auzit!