CIOLACU ȚINE LOCUL CALD PENTRU DRAGNEA

dragnea ziuanewsAm ales azi pentru rubrica „Să stăm de vorbă” un scurt fragment din ce a scris Florin Câțu pe pagina sa de fb. Prezice că Liviu Dragnea se va intoarce la conducerea PSD după ce va ieși din pușcărie. Întrebarea mea este – Va reveni Liviu Dragnea in fruntea PSD sau e terminat pentru viața politciă si va deveni o simplă persoana particulară? E de presupus că a strins destulă avere să stea deoparte. Firește, dacă Justiția îl va lăsa în pace. Există și alte dosare pe numele lui.

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro și contra.

”Dragnea revine la vârful PSD! Revine și OUG13! Oamenii lui Dragnea sunt cei care astăzi controlează PSD .

Grindeanu „Ordonanță 13″ a prezentat programul PSD făcut de Darius Valcov care acum coordonează echipa care a pregătit programul PSD de guvernare. Orlando „Varadero” Teodorovici este și el în echipă și se ocupă de OUG 114. Sunt aceiași oameni cu aceleași obiective. Mai au de furat și nu vor să meargă la pușcărie. Înțeleg că i-au promis lui Dragnea că-l aduc acasă de Valentine’s Day.

Echipa Grindeanu-Iordache, care a aprobat OUG 13, s-a reunit și acum sunt mult mai periculoși. Grindeanu numărul 2 în PSD iar Iordache la Consiliul Legilsativ.Ciolacu este doar Dragnea 2 și tine locul cald până se întoarce dictatorul!”

DESKREPORT

Alătură-te discuției 4 opinii publicate

 • Silvia Bobolea spune:

  La cât este Dragnea de neam prost si de răzbunător ,nu va sta de-o parte !Își va plăti polițele până la ultima !Depinde însă și dacă sentința îi permite să se mai apropie de scena politică !

 • Panaitescu Luciana spune:

  Nu cred ca -i tine cineva locul si nici ca va reusi sa revina in politica dar cred cu tarie ca este un detinut politic.

 • Dutu spune:

  Catu e un ingrat: n-ar fi fost MF fara votul psd-istilor. Si nici grinda-grindeanu lor specialist in … grinzi.
  Daca sunt asa de siguri de victorie (fireste cu economia care duduie de imprumuturi) de ce ne mai freaca cu pesede-ul. Asculta cantecul: https://www.youtube.com/watch?v=gY8Qtd-H88U

 • Elena Popa spune:

  Campania electorală de anul acesta e oribilă. N-am mai văzut așa ceva de pe vremea FSN când se susținea că în sediile partidelor istorice ba se vând droguri, ba se tipăresc bani. Pentru tipul acesta de politică lătrătoare trebuie să-i mulțumim lui Băsescu, pe care și eu l-am votat cu mare entuziasm la primul său mandat. Îmi pare rău,dar ăștia nu sunt liberalii pe care îi știam eu.
  O mare dezamăgire pentru mine este și președintele Iohannis care și-a bazat campania pe celebra plăcuța suedeză.
  dar dezamăgirea mi s-a mai diminuat acum de curând când a declarat ferm că nu va face nici un demers pentru reintroducerea protocoalelor dintre SRI și justiție

Spune-ți opinia, fă-te auzit!