COMA PROFUNDĂ A INSTITUȚIILOR

berbeceanuAm ales pentru astăzi la rubrica „Să stăm de vorbă” ultimul text postat pe pagina sa de fb de Traian Berbeceanu.

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro și contra.

„De-a dreptul penibil modul în care doamna Viorica declară că „lupta împotriva corupției” este cea care ar fi afectat negativ „lupta împotriva criminalității”.

Și scabroasă declarația acesteia potrivit căreia „declară război criminalității fără menajamente”.

Și mă aștept ca în sesiunea extraordinară a Parlamentului, pe care Domnia sa vrea să o convoace, să fie înființată o comisie specială care să-i împlinească dezideratul, condusă, musai, de Iordache și din care să facă parte, obligatoriu, Manda și Nicolicea.

Păi, Tanti, tocmai partidul pe care-l conduceți a indus starea de comă profundă structurilor de aplicare a legii”.

DESKREPORT

Alătură-te discuției 4 opinii publicate

 • vali57 spune:

  Corect,comentariul d-lui T.Berbeceanu,dar aş mai adăuga ca din comisia specială de care se face vorbire ar trebuii să facă parte obligatoriu şi doamna Carmen Dan. Această,altă tanti ,care „nu are nimic de reproşat”privitor la modul cum a condus Ministerul de Interne !

 • Catalin Posteuca spune:

  Până acum mai aveam dubii în privința complicității între politicieni și clanurile interlope.
  De astăzi e foarte clar:Carmen Dan, Manda, Olguta, Iordache, Nicolicea,au patronat și au dezvoltat o cangrena în instituțiile de forță ale statului de care nu o sa putem scăpa foarte ușor.
  Un exemplu clar este Berbeceanu, care odată ce a încercat sa se opună sistemului, s-a încercat sa fie redus la tacere.
  Demis, i s-a făcut dosar, dar adevărul a reușit sa învingă.
  Ma îngrozesc numai la gândul ca țara ar fi putut sa încapă pe mâna lui Dragnea.

 • Dana spune:

  Cei ce au construit aceste mafii nu au partid, sunt permanent la putere!

 • Viorica Alexandru spune:

  Berbeceanu este din generatia pastorita pe vremea lui Traian Basescu cand institutiile se separasera si incepusera sa stie ce au de facut…L-am indragit pentru curajul sau ..este unul din putinii lupi singuratici care a supravietuit fara sa-si modifice mesajul… insitutiile ar fi putut sa controleze mafia de partid si/sau pe interlopi daca nu era asa de acuta dorinta de a distruge ce a construit Basescu. Politicienii si presa si-au unit fortele pentru asta… imi amintesc si de dvs d-le Tanase…

Spune-ți opinia, fă-te auzit!