COPIII RĂPIŢI ŞI TRAFICUL DE ORGANE

By 8 iulie 2011La zi

Bucureştiul a luat cel puţin într-o privinţă aspectul unui balamuc. Isteria a ajuns atît de întinsă că sigur are nevoie de un tratament. Chiar de o terapie de şoc. De unde a plecat totul nu se ştie, dar cert este că lumea e panicată, îngrozită, de faptul că dispar copiii. Cauza acestui fenomen – pentru că nu mai e vorba de cazuri izolate- este prelevarea de organe… Asta fiind o afacere a unei reţele subterane care vinde apoi inimi, rinichi, ochi etc in străintate unde se obţine preţuri mari. Ba, s-a vorbit şi de spitale româneşti care ar face trafic cu organe pentru operaţii de transplant.

Zvonul face o frumoasă carieră prin Bucureşti, pînă într-acolo că Poliţia a dat un comunicat, asigurînd că nu s-a primit nici o reclamaţie pentru copiii dispăruţi, rapiţi, etc. În copilaria mea au mai circulat astfel de zvonuri. Bucureşteanul nevricos le credea, dar atunci puteam bănui că Securitatea e amestecată din cine ştie ce raţiuni. Cine se ocupă azi cu lansarea unor asemenea zvonuri ar fi interesant de ştiut. Cineva se joacă diavolesc cu nervii noştri, face exerciţii cu noi pe post de cobai, testează răbdarea şi idiosincraziile noastre…sau ce ? Se pare că fenomenul a pornit de la nişte mesaje pe email, care s-au rostoglit pe net, pe facebook. În era modernă nu se mai vorbeşte la “radio şanţ “. Ai computer acasă de unde poţi să verşi toate lăturile. Distracţie garantată. Dacă nu e altceva la mijloc, e o glumă proastă. Foarte proastă.

Alătură-te discuției 6 opinii publicate

 • Dany spune:

  Nimic nou sub soare!

 • Cor Dorel spune:

  NU IESE FUM DE UNDE NU ESTE FOC

  In lrgatura cu TRAFICUL DE ORGANE facut prin SPITALELE romanesti, afacerea este cat se poate de reala la fel de reala cum au fost centrele de detentie ale presupusilor TERORISTI ARABI pe teritoriul Romaniei.
  Prin integrarea Romaniei in NATO de fapt teritoriul romaniei a devenit o baza de experimentare a unchiului SAM in incercarea sa disperata de mentine sub control planeta Pamant.
  Traficul de organe exista doar ca nu sunt rapiti copii ci sunt sacrificate CLONE UMANE.
  Organele se preleveaza fiind apoi traficate iar resturile „carnale” ale clonelor le gasiti in MAGAZINE DE CARTIER de cartier si/sau hipermarketuri la preturi cu cca 30% sub a produselor traditionale.
  Faceti analiza de laborator a acestor produse si va veti convige ca am dreptate.

 • Ioana Pricop spune:

  Desi este o legenda urbana (sau mit urbana, cum doriti sa-i spuneti), e interesant de studiat fenomenul, intrucat in ultimul timp n-am mai intalnit vreuna care sa aiba o asemenea amploare. Stand si gandindu-ma la subiect, mi-am dat seama ca este o modalitate foarte eficienta de campanie de comuniare care sa-i faca pe parinti/bunici/bone etc. sa fie mai grijulii cu copiii si sa nu-i mai lase in plata Domnului.

 • Buha spune:

  Eu știam ca se amenință copiii obraznici cu o varianta de „stai cuminte ca vine bau-bau (romanu’, polonezu’, vampiru’ sau omu’negru’, pedofilu’, ucigasu’ – inlocuiti cu ce vreți) si te ia”.
  Funcționează la speriat copii între 3 si vreo 7 ani. De copiii cu adevarati disparuti ar trebui sa se ocupa Poliția sau Protecția copilului, nu mahalaua!

 • maximus spune:

  Clar ca nu iese fum fara foc.Nu sunt zvonuri, sunt fapte reale iar comunicatu politiei e zero.Ori politistii sunt precum cei din bancuri ori e musamalizare, alegeti ce doriti, dar rapirile NU sunt zvonuri de la colt de bloc.

 • Emil spune:

  Îmi permit să adaug o erată la ce a scris distinsul meu antecomentator, „Cor Dorel”: În acord cu profunzimea şi subtilităţile care se degajă din comentariul domniei sale, ar fi trebuit să scrie „…Faceti analiza de laborator a acestor produse si va VE-ŢII convige ca am dreptate.”.

Spune-ți opinia, fă-te auzit!