miting psd 2Cel mai bun banc politic auzit zilele astea mi l-a șoptit cam cu fereală o d-nă simpatică prin telefon. Se temea că suntem ascultați. Certific. Suntem. Bancul sună astfel – Cum a ajuns Rareș Bogdan cap de listă la PNL? Răspuns – Iohannis i-a făcut lui Orban o propunere pe care nu o putea refuza! Am văzut filmul Nașul, așa că am rîs cu poftă. D-na la fel. Are obiceiul să rîdă singură la bancurile pe care le spune. E vorbăreață, știe toate bîrfele și zvonurile din București. S-o spun, d-na votează invariabil PNL și e monarhistă.
Dar nu despre asta vreau să scriu aici. O voi face altădată. Vreau să scriu despre anunțul făcut ieri de porta-vocea Codrin Ștefănescu. PSD nu mai organizează niciun miting la București!!! Atîta pagubă, mi-am zis. Va să zică PSD a renunțat pentru că mitingul i-ar deranja pe cetățenii Bucurestiului, blalabla. De fapt PSD a contramandat pentru că pur și simplu nu este capabil să adune destulă lume la București chiar dacă are șase primari de sector plus primarul general. După 10 august 2018, PSD este zero la București. Mitingurile PSD nu se fac cu oameni din oraș care vin de prin cartiere să protesteze. PSD aduce oameni cu autobuzele din județele limitrofe, pe baza unei cote desemnată de la centru. Tu aduci 2000, tu 5, tu 7 000. miting psd 3Te privește cum faci! E și mare deranjul – autobuze, mobilizare, costuri mari cu benzina, șoferii, baxuri de apă, sandvișuri, plata unora etc. De data asta liderii de filiale s-au opus. Au declarat noncombat și cum nu e bine să te pui rău cu subordonații în campanie Dragnea&Co au renunțat să mai pună presiune pe ei.

Generozitatea și rațiunea de care ar fi capabili pesedistii sunt vorbe în vint. Neputința le-a dictat liderilor lor să renunțe. S-ar fi făcut de ris. Nu ar fi avut mai mult de 10.000 de manifestanți. Riscul era ca mitingul anunțat de Iohannis să stringă de măcar 5 ori mai multă lume. S-ar fi văzut astfel raportul de forțe cu ochiul liber în transmisiile tv și asta în toată țara. Slăbiciunea PSD ar fi fost evidentă pentru capul de locuitor. Ar fi fost un semnal dezastruos pentru votanții PSD. Oricum partidul lor iubit scade vertiginos în sondaje. Dragnea și acoliții lui nu mai pot scoate capul în lume fără să fie huiduiți…O probă de vulnerabilitate în plus nu le trebuia. De unde anunțul că PSD contramandează mitingul de la București.

STELIAN TĂNASE

DESKREPORT

Alătură-te discuției 2 opinii publicate

 • Eugen spune:

  Pacat de liberali, ca nu are cine sa-i reprezinte. Orban, primul presedinte de partid parlamentar din lume care nu este nici macat deputat, sau academician, sau sindicalist (si traieste pe sponci, din mila unei firme de duzina, se aude) nu putea sa mai faca fata vinei de a fi predat PNL-ul gastii pedeliste sferto-inteligente.Dar hulpave, la ordin de plata.
  Dar a nimerit tocmai in planul antic al organelor de substituire a unor gasti cu alte gasti de unica folosinta, dar de Cartier nefiscalizat, schonbrunnez.
  PSD-ul este la fel de meduzat, dar mai democratic in evaziuni si alte ilicite acte, de inalta factura prosteasca, dar patriotica la mica intelegere intre baeti. Nu vor sa mai faca valuri, deloc, asteapta renta electorala considerata absolut sigura, stiind ca sondajele mint pe bani grosi n privinta falimentului PNL. Dar ei subestimeaza, ca de obicei, activitatea ordonata a USRminusPlusFSN, precum si lehamitea PSDistilor interesati, sau captivi.
  Noroc cu jurnalistii-birocrati, care vor sari instant sa falsifice si realitatea de zid beton armat cu frustrari, al neintelegerilor plebei contra europenismului prezumat al tarisoarei.

 • Maneaua lui Liviu Dragnea spune:

  La Belina, pe-o postață,
  Prinde peștele, Mustață,
  Stând în barcă pe-o ulucă,
  Scoate știucă după știucă,
  Au, au, au și auleu!
  Iar știucile se prăjesc cu
  Vinul lui Mircea Dinescu.
  Au, au, au și auleu!
  Și ce cântă lăutarii
  Când prepară bucătarii?
  Au, au, au și auleu!
  Fraților, nu-i chițibuș cu
  Dragnea, Dinescu și Bușcu,
  Au, au, au și auleu!

Spune-ți opinia, fă-te auzit!