CUM E NESIMȚIREA ÎN PARLAMENT

serban nicolaeAm ales pentru rubrica”Să stăm de vorbă” schimbul de replici petrecut ieri in Parlament intre senatorul Serban Nicolae si Cosette Chichirău, deputat USR.

Aștept ca de obicei comentariile dvs. pro si contra –

„Cosette Chichirău: Și cei care fură sunt prezenți in Parlament.

Șerban Nicolae: Asta nu are nicio meserie.

Cosette Chichirau: Hotii sunt in fruntea Parlamentului, penalii, penalii…

Serban Nicolae: Doamna, penala este mama care v-a facut asa nesimtita, sa stiti!

Cosette Chichirau: Da, serios?

Serban Nicolae: Da, absolut!

Cosette Chichirau: Hai, mai spuneti, ce lege votam aici, care sunt prevederile cele mai importante si de ce sunteti aici, ca sunteti senator? In ce calitate sunteti aici?

Serban Nicolae: Dvs. cine sunteti?

Cosette Chichirau: Ce cautati aici? Eu sunt Cosette Chichirau, deputat USR de Iasi.

Serban Nicolae: Nu s-ar spune.

Cosette Chichirau: Si sunt aici ca sa apar justitia.

Serban Nicolae: Da’ aia-i buna, leafa marita de Guvernul PSD, e buna leafa aia…

Cosette Chichirau: Luati-o dvs.

Serban Nicolae: Si toate drepturile. Nu va e rusine sa incasati bani nemunciti? Nu va e rusine sa fiti atat de nesimtita?

chichirau 1Cosette Chichirau: Cele 700 de amendamente nu sunt munca?

Serban Nicolae: Ia spuneti dvs. care sunt alea 700 de amendamente! L-ati semnat pe vreunul? L-ati citit pe vreunul? Nu va hliziti cu gura aia la mine. Spalati-va pe dinti, aveti mancare pe dinti.

Cosette Chihirau – Zice ca am mancare intre dinti. Nu cred, eu ma spal pe dinti. Ma insulta, dar nu e o problema, pentru ca domnul Serban Nicolae insulta tot poporul roman si fura impreuna cu grupul infractional…

Serban Nicolae: Eu n-am furat, nu fiti nesimtita! Faceti o plangere penala! Uite, cautati un coleg alfabetizat si faceti o plangere penala

Cosette Chichirau: Hai, spuneti.

Serban Nicolae: da, de ce nu cautati un coleg alfabetizat, care sa va scrie o plangere penala la adresa mea. Va rog frumos nu mai radeti, ca e o imagine dezolanta

Cosette Chichirau: Cine rade?

Serban Nicolae: Da, de ce nu faceti asta? Uite, cautati un coleg care a terminat clasa a II-a, care sa va scrie o plangere penala la adresa mea, daca eu am furat. Si daca n-am furat…

Cosette Chichirau: Dvs. ati fost sofer.

Serban Nicolae: Nu, n-am fost niciodata sofer!

Cosette Chichirau: Sunteti sofer la grupul infractional organizat!

Serban Nicolae: Dvs. sunteti atat de proasta incat este incredibil ce spuneti. Ia demonstrati-mi ca am fost sofer. Hai, demonstrati-mi! Ia cautati…

Cosette Chichirau: Avem poze.

Serban Nicolae: Poze? CV-ul e in poze? Eu am un CV… Eu am o poza in care dvs. faceti sex anal. Acuma, ce sa facem?

Cosette Chichirau: Dvs. aveti CV? Care sunt calificarile dvs.?

Serban Nicolae: Ia, stiti sa cititi?

Cosette Chichirau: A, ca distrugeti justitia in Romania, ca furati Romania bucata cu bucata?”

CITESTE SI DA MAI DEPARTE
DESKREPORT

Alătură-te discuției 6 opinii publicate

 • Petru spune:

  Chiar și trustul ajunge chichi-rău…!

 • Vasiliu George spune:

  Buna Ziua, Din relatarea de mai sus se poat aprecia urmatoarele:
  1. Cosette Chichirau nu a procedat deontologic de a interpela in maniera care a facut-o, un senator cu destula experienta in politica si cu multa experienta juridica. Se putea intilni cu Dl. senator in privat undeva pe un hol in parlament sau intr-un birou si se putea discuta civilizat despre prblemele in speta care le avea Dna. parlamentar de lamurit.
  2. S-a vazut foarte clar in comportamentul „distinsei” doamnei parlamentar Cosette Chichirau lipsa de profesionalism politic si etic / moral in modul de abordare, ca este vorba de o incitare la o discutie provocatoare insasi prin intrebarile si vocabularul folosit, prin care sa incite demonstrantii din piata la turbulente si discreditarea politicienilor PSD.
  3. „Distinsa” doamna parlamentar Cosette Chichirau a folosit ca tactica si mod de operare acelasi stil de abordare ca si Malin Bot, numai ca imi pun intrebarea „Distinsa” doamna parlamentar are mai multe joburi printre care si aceea de jurnalist provocator ???.
  4. Per ansamblu vizavi de ce se intimpla in parlament si cu cei care demonstreaza asa de aiurea fara pentru ceva concrect, este mai mult de decat vizibil si clar ca in spatele acestei scenete exista o echipa de regizori si scenografi finantati de casa de productie SOROS & CO.
  5. Regretabil pentru Dl. senator caci la experienta sa, a cazut in capcana „distinsei” doamnei parlamentar Cosette Chichirau care ca si experienta politica este putin peste 0 ca de altfel si partidul din care face parte USR, o adunatura de oportunisti visatori care cred ca pot schimba lumea in roz.

  Cu Stima,

  George Vasiliu

  • Stelian Tănase spune:

   Cred ca citesc un text al purtatorului de cuvint al senatorului in cauza. E un text pios despre senatorul SN cazut victima a agresiunii sorosiste a unei deputate. SN fiind la prima abatere(!!!) si usa de biserica de fel. De obicei SN ar fi manierat politicos, cu 7 ani de acasa!!!

  • Razvan Hotin spune:

   Despre ce profesionalism si deontologie vorbiti?Cu ce l-a jignit cand i-a zis ca e sofer?S.N a reactionat ca un baiat de cartier, folosind un limbaj limitat, abject.Nu ma intereseaza ce experienta politica are doamna Chichirau, poate sa fie si putin sub 0, oricum S.N degeaba face politica de 20 de ani.Cu mentorii dumnealui nu putea sa devina vreun mare om de stat.Singura problema a domnului Nicolae este aceea ca s-a nascut prea tarziu, dumnealui apartie unei alte epoci, o epoca definita de alte valori decat cele democratice.

 • albert keller spune:

  Ce tablou Dezolant !
  Pina si in tarile africane asa zise bananiere exista o tinuta in parlament. Daca madamme Cosette si Serban Nicolae reprezinta romanii in parlament atunci Romania s-a transformat intr-o mlastina urit mirositoare in care atit tinerii valorosi cit si cei virstnici doresc nu sa plece, ci sa fuga fara sa se mai uite inapoi. Patetic !

 • iulia ralia spune:

  Cosette Chichirau nu are o strategie a limbajului care trebuie folosit cu un interlocutor.
  Ea ar fi trebuit sa vorbeasca in termeni juridici, iar inainte de sedinte sa studieze pe cat posibil legile pe care PSD vrea sa le modifice.
  Indiferent ce replici mizerabile ar fi dat SN ea trebuia sa aiba discursul sãu bine pus la punct.
  A coborat in mocirla lui SN daca nu si-a impus o anumita conduita.
  Politica se face cu stiinta, cu strategie si chiar cu suficiente cunostinte de pedagogie -psihologie. Vom avea oameni politici cand se vor sti toate astea. Deocamdata politica se face cu tupeu si rezistență si cam atat.
  Că unii au intentii onorabile iar altii intentii criminale, cum sa-i deosebesti in mocirla in care se balacesc in comun?!
  De S. Nicolae nu are rost sa ne miram cum poate folosi un asemenea limbaj, este un carierist in politica. Pe Wikipedia are un cv impresionant – avocatul lui Iliescu, absolvent de univ romano-americana etc. Mai pe scurt, face politica din 1990 FSN, Fdsn, PSD samd. E evident ca din pozitia politica a ascensionat toate universitatile dorite, de ce nu o fi si doctor. Limbajul folosit arata ca nu el si-a scris cv ul de pe Wikipedia.
  Suntem in acelasi discurs paralel cu realitatea, Disjunct! ca pe vremea socialismului victorios, societatea multilateral dezvoltata a ajuns un ghiveci grețos.

Spune-ți opinia, fă-te auzit!