DE CE SE ROAGĂ VV DĂNCILĂ LA ICOANE

dancila tirgoviste 2Prea nevinovata VVDăncilă – patroana represaliilor jardarmeresti din 10 august 2018 – s-a dus duminica asta la catedrala mitropolitană din Tirgoviste să se roage la moaștele Sfintului ierarh Nifon. S-a dus, evlavioasă cum o știm, săracuța de ea, să îi multumească sfîntului că nu a ieșit cu bătaie sîmbătă în Piața Victoriei. Dacă se produceau violențe, astăzi, la ședința de guvern, ar fi trebuit să-și dea demisia. Nu s-a temut de demonstranți, îi știe pașnici. S-a temut să nu fie lucrată din interior de baronii PSD. Mulți din zona asta îi vor capul. Ei ar fi putut organiza o diversiune. Să se înțeleaga adică cu unii comandanți de jandarmi să se năpustească cu bîte și gaze lacrimogene asupra protestanților care ar fi scandat Jos Guvernul! Afară Dăncilă! VV Dăncilă știe scamatoria asta cu lovitura de stat. A folosit-o și ea. De ce nu ar fie mers acum împotriva ei!?

dancila tirgovisteBaronii n-o vor candidată la președinție pentru că știu că va pierde, așa cum arată toate sondajele, inclusiv cele de uz intern PSD. E sub 10% la încredere și intenție de vot. Dar VV Dăncilă – intrată în transă, se pare – zice că nu și nu și o ține gaia mațu că pofteste să se bată pentru Cotroceni! A pus ochii pe palat și cum îi place luxul, vrea să locuiască acolo măcar 5 ani. Va candida orice ar fi! Dacă va pierde, își va da singură demisia, dar numai atunci. De ce se grăbesc domnii? Chestia e că intre timp VV Dăncilă va ingropa partidul. Ăsta e chichirezul afacerii. Le lasă PSD-ul pe mînă dar numai in decembrie/ianuarie. Intrebarea este – care PSD? Alta- Cît din el!? Mai este o dancila tirgoviste 3intrebare – cui îl lasă!? Se aude că pregăteste succesiunea pentru Mihai Fifor. Baronii nu îl vor nici pe el.

Mă intreb dacă a fost să se roage la icoane și în 11 august 2018? E de aflat. Atunci nu avea alegeri, nu era șefa PSD, nu candida pentru prezidențiale, viața ei era mai dulce. De ce s-ar fi dus să pupe icoane, să-și facă cruce, să se roage pentru o minune. În august 2018 VVDăncila slugărea pe onorabilul Liviu Dragnea, cetățean liber, între timp incarcerat la Rahova, pușcărie de lux, dar pușcărie. Situația s-a schimbat radical și multe poveri o apasă. Chiar are nevoie de o dancila tirgoviste 1minune cerească. Deși nu se omoară cu drumurile pe la biserici si mănăstiri, ci mai curind vizitează magazinele de modă cind ajunge Bruxelles, Paris, Berlin, Londra – stie că are mare nevoie de ajutor ca să scape cu fața curată din încercarea asta. Numără zilele – mai are cca 100 de stat la putere. Anunțul final – koniec – este aproape. În PSD se aud voci gălăgioase dinspre baronii care vor s-o alunge din draga ei șefie. Dacă rezistă la manșe pina la 24 noiembrie ar fi o minune. Iată ce căuta VVDăncilă ieri la Tirgoviște! ..

STELIAN TANASE
DESKREPORT

Alătură-te discuției 4 opinii publicate

 • AT spune:

  Tutela ei dreptcredincioasa din padure a scos-o in lume, dupa 10 aug, sa arate ca ea este inca functionala. Din moment ce pupa. Am auzit unii rauvoitori care barfeau ca ar fi vrut sa puna o papadie decorata (deh, obisnuinta operativitatii legitimante) la zidul faimos in jurul caruia s-a construit, se zice, un muzeu. Pana la urma s-a limitat sa arate ca a supravietuit cataclismului aparent nedeclansat din 10 aug.(un esec, sopteste Padures, normal, fara noi…!), ca este modesta si smerita, si asculta vocea poporului prin intermediul celor sfinte. Care doar ele mai indraznesc sa creada in ratiune si in pandemonismul securitatii lui Basescu-Johannis.
  Minunile,e le, cand se pornesc, sa te tii… de doboraturile in vant numite Padurea.

 • Franklin spune:

  Pentru pozitia de prim-ministru, chestia cu pupat moastele este foarte jenanta. Nu ai voie sa recurgi in public la astfel de gesturi descalificante. Sa presupunem ca domna chiar crede in puterea miraculoasa a moastelor, asa a vazut dansa la videle cand era scolarita. Frate, nu te poti abtine sa nu le pupi? Nu in public, macar? Nu te poti abtine de la misticisme in cei maximum 4 ani de sefie a guvernului? Nici macar Gabi Mirea nu a pupat moastele …

  O fi stat la coada? Sau mai degraba SPP sa fi alungat toti calicii de la lacra cu moaste? Cum s-a asigurat protectia igienica a demnitarului in timpul demersului sau spiritual? S-o fi tratat suprafetele cu ceva dezinfectanti de la firma care a inlocuit Hexifarma ca furnizor de substante chioare?

 • George Petrescu spune:

  Poate candideaza si reintoarsa elena udrea la presedintie…

 • Id spune:

  Doamna VDancila să-i deie putina să se roage să-i dea putina minte ca nu are macar pentru a traversa strada ,Dar așa cum este dacă o duci la gară se urca in tren. Cine dracului a mai aduso in Bucuresti!!!?

Spune-ți opinia, fă-te auzit!