DECLARAȚII POLITICE ȘI PUȘCĂRII

cituAm ales astăzi pentru rubrica ” Să stăm de vorbă” un scurt extras din ce a spus Florin Cîțu la DIGI24 aseară. El spune că jumatate dintre liderii PSD ar merita pușcăria. Pentru ce? Deduc că pentru intoxicari, dezinformare, alarmism, provocari. Eu cred ca ministrul de finanțe a fost prea generos – in această declarație cel putin. Pentru multi dintre liderii PSD locul lor este la Rahova lîngă Liviu Dragnea, adevăratul lor șef – ieri ca și azi.

Astept ca de obicei opiniile dvs pro și contra.

”„Nimic din ce a spus PSD nu a fost adevărat. A fost o strategie a PSD de a speria oamenii, de a-i panica. Eu cred că dacă nu ar fi fost ascunși în spatele declarațiilor politice, jumătate din PSD era astăzi în pușcărie. Nu poți să te folosești și să panichezi o întreagă Românie doar pentru a câștiga tu politic. Dacă nu se ascundeau în spatele declarațiilor politice, jumătate din membrii PSD erau astăzi în pușcărie pentru că au afectat economia și au panicat populația”.
DESKREPORT

 

Alătură-te discuției 1 opinie publicată până acum

 • M. Dima spune:

  Nu o sa spun ce trebuie, adica are dreptate, intr-atat incat i se aplica perfect si lui, PNL si lui Johannis. Mai ales lui, care elucubreaza si faptuieste, enorm, masiv, spre deosebire de ex. de Orban care abereaza aparent benign- cu ajungerea la media UE a veniturilor romanilor dragi lui Johannis 14 case pline de fum-, adica arunca niste vorbe ca sa umple vidul lasat de Johannis prin prezenta sa anticomunista si antisecurista.In fond toata lumea e vorbita sa distruga Romania cetateneasca pe motiv ca e comunista, nimic necomunist nu exista afara de ei insisi. Toata lumea participa la efortul patriotic contra patriei, chiar si patriile apriori care ii protejeaza de rusi, deci perfect, eu sunt de acord, le urez succes.Foarte serios vorbesc.
  Nu. Nu o sa spun asta. O sa ma mir, inca o data, cum dracu’ tara asta cu atatia oameni inteligenti si educati, in strainatate si exil amestecati cu diasporenii in misiune de cvasi homo sovieticus, cum drac’ se face ca nu apar niste tipi repatriati din mari firme, banci, companii, universitati, dracu-lacu ,
  persoane nonumane (dar fara legaturi cu organele patriei cooperand tradator cu ale altor patrii sinistre) care sa vina la guvern, la presedintie, in parlament, in universitati, chiar in marile companii care trag o renta incredibila de pe spinarea imbecilului de roman analfabet si manipulat in masa ca ultimul tampit de pe planeta.
  Unde e Harvardul, Sorbona, Oxfordul, Princetonul, Microsoftul, cele 7 surori si doi verisori, unde e inteligenta profesionala si profesionista? Te pomenesti ca Romania nu exista pe harta, iar de frica Securitatii criminale si tembele- care lucreaza, tovarasi, lucra de fapt la fel ca in vremurile bune, infiltrand statul si subminandu-l sistematic-
  vom ramane mereu separati de fratii nostri non-kaghebisti de peste tot.
  Da, Catu, uite un fost viitor prim-ministru care are dreptate si se lasa cu folos necuvenit chiar si cand mai greseste. Ca orice aproape om supus vremurilor cumplite in care ne nevoim sa fim, nu chiar sa muncim, iar de gandit, Dumnezeu cu mila pe la altii. Ca noi suntem mandri, din fericire.

Spune-ți opinia, fă-te auzit!