descopera filosofia tanaseScriitorul Stelian Tănase va recomandă noua colectie „Descopera filosofia”.

Descoperă ideile marilor gânditori ai omenirii în noua colecție DESCOPERĂ FILOSOFIA, din 21 septembrie la toate chioșcurile de presă din țară!

DESCOPERĂ FILOSOFIA este un proiect editorial ambițios, care vizează familiarizarea cititorilor cu ideile marilor gânditori ai omenirii, îmbinând rigoarea maximă a expunerii cu un stil agreabil și informații istorico-biografice. Un prilej unic de a redescoperi și de a înțelege opera marilor nume ale filosofiei: #Platon, #Aristotel, #Nietzsche, #Descartes sau #Kant, printre alții.

În fiecare zi de luni, săptămânal, vei găsi la punctele de distribuție a presei câte un volum din cele 40 care vor completa seria. Primul volum – Platon – va putea fi achiziționat la prețul special de 9,99 lei!

Un proiect editorial „Descoperă Filosofia” de la Litera. ❤️ Colecție recomandată de Stelian Tanase.

descopera fiosofia 2Achiziții online: https://colectii.libertatea.ro/descopera-filozofia

Nu uita că la 21 septembrie, a aparut la toate punctele de difuzare a presei primul volum din colecția „Descoperă filosofia” – Platon, pe care îl puteti achiziționa la prețul special de 9,99 lei!

descopera filsosofia tanase 2

„Născut în ultimii ani ai Atenei lui Pericle, #Platon este considerat pe bună dreptate întemeietorul Filosofiei, cu majusculă. În filosofia sa, conturată în nenumărate dialoguri și în faimoasele sale mituri, filosoful atenian a delimitat ceea ce, pornind de atunci, au rămas chestiunile fundamentale ale acestei discipline și a formulat categoriile esențiale ale gândirii filosofice pentru următorii 2000 de ani.

***
Descoperă filosofia este o colecție-reper despre gândirea marilor filosofi cum nu a mai fost explicată până acum, un prilej unic de a redescoperi și de a înțelege opera marilor nume ale filosofiei: Platon, Aristotel, Nietzsche, Descartes sau Kant, printre alții.

DESKREPORT

 

Spune-ți opinia, fă-te auzit!