DIASPORA IN GURA LUI BĂDĂLĂU

badalauAm ales pentru azi la rubrica „Sa stăm de vorbă” declaratia de ieri a lui Nicolae Bădălău, mare sculă la PSD. Înțeleg din asta Bădălău e fff supărat că diaspora a votat 95% pentru Iohannis. Sa ii amintesc – aproape fiecare familie de romani are pe cineva care trăieste/munceste in diaspora. Părerea lui Bădălau despre românii din afara granițelor este deplorabilă și tradează multe frustrări. Mă întreb dacă doarme noaptea. Nu cumva suferă de insomnii din cauza grijilor!? Ce-or face sărmanii români prin Occident!?

Aștept ca de obicei opiniile dvs pro și contra.

„Ei au 700.000 de oameni, avem care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia, eu știu”.

DESKREPORT

Alătură-te discuției 3 opinii publicate

  • Angela spune:

    Un agramat, un incult, un parvenir. Mi-e sila de asa spécimen. Regretabil este faptul ca sint multi , prea multi ca el.

  • Elena spune:

    De fapt ei nu realizeaza de ce o parte dintre noi ajungem sa plecam in afara si nici nu cred ca odata ce au ajuns pe un astfel de fotoliu bine remunerat se mai gandesc ca ii platim ca sa rezolve problemele stringente ale natiunii,ca au obligatia morala sa-si uneasca fortele pentru a face ca tara asta sa functioneze la parametri normali.Opozitie,dreapta,stanga,pe noi nu ne intereseaza asta,vrem o revigorare a economiei,vrem ceva mai bun pentru copiii nostri,vrem un trai decent si siguranta.Vrem intr-adevar o tara ca afara,dar nimeni,indiferent de culoarea lor politica ,nimeni nu a reusit pana acum sa faca ceva pentru noi.Doar abureli si vorbe goale….Cine ii mai crede?

  • nic spune:

    Toti psd-eii gandesc la fel despre diaspora, doar ca asta se mai scapa, in direct sau pe la perteceri, si de fapt spune ce gandesc toti cei ca el, acolo, in adancul mintii lor…trist. Sa-l trimiti pe asta afara sa lucreze, ar ajunge muritor de foame pentru ca nu e bun de nimic, nici el, nici altii de gabaritul lui. Pentru el vaca de muls e in tara, unde el comanda, altii executa iar el culege roadele nemerniciei lui, cu care gereratii la rand ai „fameliei” badalau & co se vor indestula, ragaind cu pofta dupa mancatul din munca altora. Suna a parazit, nu-i asa?

Spune-ți opinia, fă-te auzit!