DIVERSIUNEA HUIDUIELILOR

firea 11Ieri mai multe filiale PSD s-au trezit de dimineață cu paginile de net invadate cu materiale care voiau sa probeze un neadevăr- că nu Gabriela Vrânceanu Firea a fost huiduită ci Simona Halep. Ce au văzut pesedistii la televizor ar fi fost propagandă sorosistă, expresia statului paralel și a acțiunii șobolanilor. Materialul au fost – cf presă – trimis de la sediul central al PSD, din Șoseaua Kiseleff, cu indicația să fie răspîndit în filiale ca membrii PSD să ia la cunoștință că Gabriela Vrânceanu Firea este populară, susținută de bucureșteni, și că ingratii de ei au fluierat-o minute in sir ca niște huligani pe Simona Halep, nimeni alta decît ciștigătoarea Roland Garros-ului. Cît cinism!

A fost o provocare si o operație tipică de spălare ca la Nufărul a imaginii Gabrielei Vrânceanu Firea. Ea trebuia să pară deasupra acestor împrejurări nefericite. Ar fi populară – chiar iubită! Cine si-a imaginat după discursul ei din Piața Victoria de simbătă că ar putea fi huiduită!?…Asa s-a născut o operație jalnica de manipulare și propaganda, o diversiune grosolană comandată de la conducerea PSD, nicio indoială. Acel individ, George Harabagiu – dat afară între timp de Dragnea e acarul Păun – e o piesă prea mică pentru a decide în lucruri atit de serioase.

halep 1Huiduielile de la Arena Naționala adresate Gabrielei Vrânceanu Firea, asa cum s-a văzut în direct la tv – au pus problema dacă mai e capabilă sa iși recîștige mandatul de primar în 2019. Si mai mult- dacă mai este un asset important al PSD la București și în țară. De unde ideea sinistră de a transmite in rindurile partidului că Simona Halep ar fi fost ținta huiuduielilor si nu ea. Gîndire primitivă și ilogică pentru simplul motiv că Simona Halep este cea mai iubită romancă, idolatrizată etc. Nu poți să arunci cu lături asupra ei. Zeii sunt intangibili, dacă nu știați.

PSD a stîrnit indignarea unui nr mult mai mare de oameni decît se aflau pe Arena Națională luni seara. Manevra progandistică lamentabilă (și păguboasă pentru PSD) s-a întors impotriva celor care au inițiat-o. Mai mulți lideri PSD – mai realisti si cu o brumă de bun simt- s-au declarat în dezacord cu această operatie murdară. Intii din rațiuni practice. Exista pericolul ca PSD să iși piardă si mai mult din popularitate, cînd deja este în scădere in sondaje. S-ar putea ca acest incident să fie „the turning point” al ciclului electoral în care ne aflăm. A comis Dragnea cea mai mare greșeală in campania pe care o duce pentru instaurarea dictaturii lui personale? Așa se pare. Cert, nimic nu va mai fi ca înainte.

STELIAN TANASE

Copyright DESKREPORT

Alătură-te discuției 2 opinii publicate

  • Georges Boisnard spune:

    Ţoapa asta cu pretenţii, Gabriela Firea, n-ar fi ajuns unde a ajuns, dacă se vota în două tururi. Votul într-un singur tur la primării este cea mai mare smecherie si totodată porcărie a PSD, pentru a-şi asigura puterea în teritoriu si mai departe, peste toata tara. Cât despre aceasta Firea, ea nu e decat o tzoapa jalnica, inculta si obraznica, care se crede populara, pentru ca a umplut Bucurestiul de paranghelii penibile! Duduie parcurile de muzica proasta week end de week end, dar gropile sunt neatinse. Nici o investitie importanta, cladiri care se pot prabusi la primul curemur mai mare (Doamne fereste!), demolari de cladiri de patrimoniu cu PUZ uri facute pe ochi frumosi si ciubucuri etc. Toate astea sunt un semn al sinistrei mitocanii care a cuprins si sufocat Romania, odata cu castigarea libertatii!

    • Stelian Tănase spune:

      Votul intr-un tur a fost votat si de PNL. De prosti ce sunt! Acum pling. Fara vot in doua tururi nu vad cum PSD va fi infrint.

Spune-ți opinia, fă-te auzit!