E SAU NU CORUPT ACEST GUVERN?

dancila 2Am ales pentru astăzi la rubrica „Să stăm de vorbă” un scurt extras din declarația făcută ieri de VV Dăncilă la sedința CEx de la Mamaia.

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro si contra.

„Legat de afirmația președintelui că acest Guvern este corupt, vom acționa în judecată, pentru că e foarte ușor să lipim etichete, dar aceste etichete trebuie să aibă un fundament. Nu am avut niciodată probleme de corupție. Am luptat împotriva corupției, pentru statul de drept, dar și pentru drepturile și libertățile cetățenilor.”
DESKREPORT

Alătură-te discuției 3 opinii publicate

  • Florin Daniel spune:

    Fara îndoială ca avem un guvern corupt. Falsificarea datelor execuției bugetare pe 2018 este o forma de corupție. Nepotismul, este o forma de corupție. Secretizarea rapoartelor despre acțiunea în forță a jandarmilor pe 10 august 2018 este corupție. Nepublicarea declarațiilor de avere ale politicienilor este corupție. Ce sa mai vorbim despre achizițiile publice unde guvernul plătește preturi și de zece ori mai mari.

  • Marilena spune:

    Bineinteles ca este coruptie, de sus in jos…

  • vali57 spune:

    De la un PSD corupt până în măduva oaselor, nu te poţi aştepta la guvern curat.Că doar, ştim cu toţi cum s-a format guvernul PSD până de curând cu ALDE.Cu miniştri incompetenţi,numiţi prin negocieri intense cu toţi baronii locali ( marea majoritate corupţi,uni dovediţi,alţi bănuiţi),cu zeci de scretari de stat numiţi pe sprinceană pe baza priteniilor de clan sau rubednie,cu sute de directori ,deasemenea numiţi pe aceleaşi principii în deconcentrate ,în toată ţara…ş.m.d…,dar să nu uităm şi de trezorierul PSD.Ăsta este guvernul iţelor sofisticate,cu îmbârligături de interese personale, compus din fripturişti,oportunişti şi neprofesonişti.Păi,ăsta nu-i guvern corupt ?Când mama-tata,sora-fratele, prietena-prietenul este numit/numită,fără să ţii cont de pregătirea profesională ,în diferite funcţii guvernamentale sau controlate de executiv !

Spune-ți opinia, fă-te auzit!