ELENA UDREA, MUŞCĂ !

D-na Udrea se plînge pe blogul d-sale de atitudinea massmedia vizavi de criză. I se pare că nu e suficient de alarmată, ar fi chiar cam idilică, dacă înţeleg bine. Că nu descrie în culori suficient de întunecate ce se întîmplă în alte economii. “ În timp ce în alte ţări, scrie d-na Udrea, presa monitorizează la minut evoluţia pieţelor financiare, la noi este o tăcere suspectă, aproape impusă. Ceea ce mă face să cred că televiziunile de ştiri, altfel pricepute la toate, fie nu înţeleg ce se întâmplă, fie nu vor să prezinte ceea ce se petrece în afara României, tocmai pentru a da vina pe actuala guvernare, în cazul unor noi dificultăţi.”

Mă mir de asemenea remarci venite de la d-na Udrea care mereu s-a plîns de tonul prea critic al presei româneşti. Ce a apucat-o dintr-o dată !? Probabil s-a schimbat nordul. E la sud ! Tot pe blog, în aprilie, reproşa presei că nu redă corect realizările sale şi critică performanţele din domeniul infrastructurii. Bref! S-a plîns de atacurile agresive ale presei vizavi de ea care “ se zbate” să facă ceva ! etc. Exemplele sunt prea multe. D-na Udrea vede în “ tăcerea suspectă” o conspiraţie a presei impotriva guvernului . Vezi Doamne, presa face intenţionat asemenea lucruri pentru a nu se remarca meritele guvernului Boc! E ca la biliard -carambol!

Alătură-te discuției 3 opinii publicate

 • Invectiva spune:

  mai sint inca destui batuti in cap care se uita in gura manipularilor portocalii si cred ca de vina pentru ce traim cu totii de trei ani de zile sint cu precadere criza internationala, contextul extern nefavorabil, bla bla; un singur exemplu: impozitul minim impus de Pogea – toti l-au hulit, pina si Videanu si alti pedelisti au spus ca a fost o greseala, s-a promis scoaterea lui, dar impozitul e bine, mersi, tot acolo…si exemplele pot continua mult si bine…

 • Mihaela-Luiza spune:

  Ei ce sa ne mai miråm…så ne miråm noi Hasdeenii…cå ne-a facut „Brand-ul” de râs,unicul liceu din Romania, unde a fost elev si Unicul premiu Nobel al Romaniei, „George Emil Palade” si Brand-ul „cârnatzii de Plescoi” l-a fåcut varzå…am auzit voci cå nu ar fi chiar din Pleshcoi…asta ar fi o mare ushurare pentru noi! „Nutzi”, îtzi spune o femeie de 40 de ani, care a petrecut in „Colegiul Natzional B.P. Hasdeu”, Buzau – 8 ani din viatza ei, gimnaziul + liceul, cå tu eshti „o eroare, care confirmå regula”,-acolo au terminat liceul doar oameni care stiu ce vor de la viatza! Tu eshti o rushine natzionalå! Cu drag, o femeie care a påråsit tzara ei, prietenii ei pentru cå se simtzea stråinå intre ai ei. Mai bine stråinå printre stråini, måcar eshti respectatå pentru ceea ce esti si nu pentru a cui esti!

 • Daniel spune:

  Mi se rupe sufletul de frământările duducuţei. I s-a urcat la cap. Dacă e criticată e rău, dacă este ignorată şi mai rău. Aşa cum mi-a spus un „clasic în viaţă” odată ” cel mai rău este să fi ignorat”.
  Dixit

Spune-ți opinia, fă-te auzit!