FĂȚARNICUL PONTA

ponta 334Am ales azi pentru rubrica „Să stăm de vorbă” un extras dintr-un text postat pe pagina sa de fb de Victor Ponta (premier la data tragediei de la Club Colectiv, 65 de morți). Ponta este ultimul care ar avea voie sa vorbească. Dar obrăznicia lui e cît casa. Apar tot felul de hiene obișnuite să se hrăneasca din cadavre, care doresc să profite de nenorocirea de la Spitalul Județean din Piatra Neamț. Ponta se miră de inițiativa liberalilor de a întrerupe campania electorală ca semn de respect pentru victimele exploziei. Fătarnic, demagog, mincinos de duzină. Mă rog, mai vreo odată în Parlament. Ce dacă Dragnea il așteaptă lîngă el la Rahova. Ce ziceți? Tare tip acest Ponta. E tare ca fularul vara.

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro și contra.

”Si cu ce ii ajuta pe oameni ca voi nu mai faceti campanie acum ? Ajuta victimele si rudele lor cu ceva? Il ajuta pe medicul erou care ( la 5 ani dupa “Colectiv”) trebuie transportat in afara tarii pentru ingrijiri medicale? (…) Sau, prin anuntul ca opriti campania, va faceti si voi campanie pe tragedia oamenilor ?(…)

De la Ciolos si Orban nu aveam absolut nicio asteptare / nu i-a interesat niciodata Sistemul de Sanatate – doar voturile si pozitiile lor banoase la Bruxelles sau la Palatul Victoriei! De la USR nici atat – acum au uitat brusc cum “coruptia ucide” / si ca au avut Guvernarea si in 2016 si in 2020 si au facut fix NIMIC din ce criticau la mine! De la Iohannis nu ma asteptam deloc sa ceara demisia Guvernului – cum a facut acum 5 ani – cand a fost vorba de un club privat, nu de un spital public! Dar de la voi oamenii asteptau solutii si sprijin – nu sa va opriti campania! Incompetenta ucide – dar ipocrizia si fariseismul vostru sunt la fel de nocive! Mai bine faceti campanie si spuneti cum o sa faceti dupa 6 Decembrie exact ce NU ati facut deloc in ultimii 5 ani! Eu nu va cred – dar mai gasiti voi ceva naivi!”,
DESKREPORT

Alătură-te discuției 6 opinii publicate

 • Fuica Lucian spune:

  Pinocchio și atat. Poate ar mai fi disperarea că ajunge langă draknea!

 • Andreea Naum spune:

  In primul rand guvernul Orban nu guverneaza de 5 ani. Dancila si tot PSD-ul a guvernat batandu-si joc de oameni. Sa nu uitam cum Pintea lua spaga din banii pentru sanatate, iar acum se plange ca este bolnava si… si… Ponta este ultimul care ar trebui sa deschida gura in acest moment. „O hiena”, intr-adevat, asta este. Marii arsi de la Colectiv, nu au avut dreptul, decat cand a fost prea tarziu pentru ei, sa se trateze in strainatate. S-au facut mari presiuni de catre parintii victimelor, ca acei copii sa fie salvati. Peste 80 de victime are Viorel pe constiinta… Sistemul de sanatate era pus pe butuci de atunci, dezimfectantele, s-a dovedit, erau contrafacute si diluate, nemaiputandu-si face efectul. Domnul VV Ponta a auzit de bacteriile nozocomiale care erau si pe timpul guvernarii lui si care faceau si fac ravagii in spitale? Stie el cata spaga au luat ministrii sanatatii, de-a lungul a 30 de ani? Cat a stat Ciolos la guvernare? De cat timp sunt liberalii la guvernare? Are tupeul sa ceara sa fie rezolvate problemele sanitare de catre altii in doar cateva luni, ce n-a rezolvat PSD-ul (din care s-a extras VVP, sa nu uitam) in 30 de ani??? Cred ca ar fi cazul sa-si puna cenusa in cap si sa se ascunda de furia oamenilor!

 • Adyna spune:

  Problema noastra, tovarasi, este ca Dumnezeu se baga in treburile noastre. Ca la rusi, cum zicea cred ca un tip Suskin 9garantat 100%).
  De ce se baga Dumnezeu Insusi in treburile noastre, dupa atata vreme de vacanta?
  Cu ce scop? Ce ar trebui sa vrem?
  Nu stim. Dar stim ca Dumnezeu se imixtioneaza in tot felul de afaceri, mai mult decat intenre. Deci problema este: ce facem?
  Sau sa il asteptam pe EL sa faca ce stie mai bine. NU. EU nu sunt de acord. Trebuie sa actionam.Altfel ne va face faramite, fara cantece, aur si functii.

 • P.Ben. spune:

  Astept cu nerăbdare ca liberalii sa cîstige alegerile si sa formeze un guvern care sa conducă tara 4 ani!!Si daca la final nu avem spitale noi(regionale) ,autostrăzi, învățămînt performant etc,etc,atunci la unii (care astazi ii ridica in slăvi neconditionat) trebui obligatoriu sa le spargem capetele!!Sa dea Dumnezeu sa vad performanță, care acum nu prea se conturează..daar asteptam!!

 • dan puscaciu spune:

  …Sa-l fereasca Dumnezeu ca sa-l scape din brate sustinatorii din umbra!…Altminteri, politic e dus in tusha, nu se resusciteaza cu emisiunea ”vorbe grele” la care, uneori, il invita si pe Ciutacu, asa obosit, congestionat ca Petrov, cu ochii mici si vorbe…grele la pronuntie!…

 • dan puscaciu spune:

  …Ma gindesc cu groaza ce s-ar fi intimplat cu tara asta daca in locul preaseninului actual presedinte, cu puls 20 si tensiune 60/30, era Ponta…iar Dragnea premier!!!…P.S.: scuzati completarea!

Spune-ți opinia, fă-te auzit!