tariceanu 2Am ales pentru azi la rubrica „Să stăm de vorbă” un extras din ce a scris pe pagina de fb Calin Popescu Tericeanu. CPT vorbeste despre funie in casa spinzuratului. La virsta lui (n 1952 ianuarie) ar trebui sa fie prudent. Candidatura lui este oare a unui june plin de viogoare? Sau a unui politician an expirat (țuțerul lui Dragnea pină ieri) care isi caută de lucru la negru prin piață?

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro si contra.

„Nicuşor Dan pare dinozaurul care, dezgheţat după 60 de milioane de ani, nu înţelege nimic din lumea în care s-a trezit subit! Cum să-ţi faci din lupta anticomunistă sloganul de campanie în anul 2020? Asta este oferta PNL la 30 de ani de la Revoluţie: un candidat îngheţat în lupta de clasă? PNL a danuitat istoria cu ‘vin lupii’, strategie care nu a funcţionat nici în anii ’90? De la bun început, această alianţă nu a mirosit a bine. Să faci o alianţă împotriva a ceva (să scoatem ciuma roşie din Bucureşti – spun ei) şi nu doar pentru bucureşteni”. (…)

Bucureştiul „are nevoie de soluţii reale şi nu de lupta de clasă de acum 70 de ani”.

„Mi se pare că este o palmă dată nouă tuturor. Asocierea PNL cu o structură ciudată, care pare că vrea să ne ducă înapoi în vremea colectivizării, nu este bună nici pentru ei şi nici pentru noi. Bucureştiul are nevoie de soluţii reale şi nu de lupta de clasă de acum 70 de ani! Este din ce în ce mai clar că Nicuşor Dan nu are idee cum se pot rezolva problemele grave de trafic şi, în lipsă de idei, o dă pe sloganuri anticomuniste! Probabil la fel o să abordeze şi problema încălzirii şi a apei calde care cocoşează în fiecare iarnă bucureşteanul! Cu slogan de tipul ‘Ana, Luca şi cu Dej bagă spaima în burgheji!’!”
DESKREPORT

Spune-ți opinia, fă-te auzit!