IDIOȚENIE SAU TRĂDARE?

orban ludovicAm ales pentru astăzi la rubrica „Să stăm de vorbă” un scurt fragment din ce a scris Ludovic Orban ieri pe pagina sa de fb.

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro și contra.

„IDIOȚENIE SAU TRĂDARE? Guvernul este aproape repetent la fonduri europene. Miliarde de EURO care ar putea să vină în România și să contribuie la îmbunătățirea vieții a milioane de români sunt ținute la graniță de incompetența și dezinteresul cabinetului de 2 lei, girat de brontozaurii epocii de mult apuse. Singura speranță de a crește absorbția fondurilor europene este la autoritățile locale. Primarii, președinții de Consilii județene ( în special cei ai PNL ), în ciuda frânelor birocratice născocite de habarniștii aduși de PSD și ALDE la butoanele ministerelor, au reușit să obțină finanțări de miliarde pentru proiecte de interes pentru românii care trăiesc în localitățile lor”(…)

„Treziți-vă, habarniștilor! Abrogați prostia asta pentru că altfel se va vedea clar că sunteți împotriva românilor, deci trădători”
DESKREPORT

Alătură-te discuției 1 opinie publicată până acum

 • Gavrilescu Dumitru Aurel spune:

  De data asta acest om are dreptate: sa fii la carma tarii cu tot ceea ce presupune acest lucru, sa ai comisarul pe problema din partidul tau, ma refer la dna Corina Cretu, care se lupta cu guvernul tau sa ti dea 9 miliartde de euro numai pt autostraziiar tu sa o tii langa cu parteneriat public privat, cu chinezi, cu turci este o tradare nationala. Aici nu mai e vorba de incompetenta, tampenie sau prostie, aici e vorba de tradare cu T mare!
  Sa ai aprobati bani europeni pt spitale regionale si tu da joci leapsa cu ei si sa amani aceste ptoiecte importante la sfintele calende, asta inseamna tradare!
  As putea continua cu exemple de acest gen mult timp, far deja devin agasant.
  Mai amintesc doar chestiunea dotarii armatei care a devenit un exemplu si mai relevant de cum poti sa ti sabotezi singur armata si capacitatea ei de reactie in caz de conflict! Si sa o faci atunci cand asisti fara sa inveti nimic la nenorovirea den estul Ucrainei!
  Imi vine sa rad cand al aud pe papitoihl ala vorbind de tradare national in cazul presedintelui!
  Pt azi ajunge, e week end, duminica, zi de odihna!

Spune-ți opinia, fă-te auzit!